Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idą zmiany ;) Nowości, nowości, nowości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim ktoś napisze po raz wtórny post dotyczący gramatyki, języka polskiego lub słownika, warto, by sam zaznajomił się z dotyczącymi tego zasadami.

Niestety, ale przejrzawszy posty userów, którzy zwrócili tego typu uwagę w kierunku Thingsa, stwierdzam, że na forum szerzy się hipokryzja.

Znajomość zasad gramatyki, czy też składni nie jest obowiązkowe na tym stanowisku. Najważniejsze, by był pomocny zarówno dla administracji, jak i userów.

To nie jest forum humanistyczne, więc na takie niedoskonałości można przymknąć oko, a nie robić z nich najistotniejszy czynnik.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszyscy nowi gm są z mc? ;o

Gratki Panowie ;)

Jakie mc?Dwoch pochodzi z dzialu LoL a Piecu chyba w CA jak dobrze pamietam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie oszukujmy sie bo 90% globalow zawsze wkladalo jakis palec do metina za czasow moda

Czuje się, jak 10% ;x

Najważniejsze są umiejętności i to, co może, jako GM zaoferować, a nie to, gdzie modował.

Opublikowano

Przestańcie już pierdolić że Things nie nadaje się na GM, bo nie macie pojęcia jak będzie się na tym stanowisku sprawował. Ja przychodząc na GM też byłem niedoświadczonym szczawikiem zielonym jak szypiorek na wiosne. Dajcie się chłopakowi wczuć a nie go gasicie na samym starcie.

Gratulacje dla wszystkich Panów! Pamiętajcie żeby sie nie bać brać przykładu z innych GM i adminów ;) Powodzenia chłopaki, nie schrzańcie tej szansy!

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Czuje się, jak 10% ;x

Najważniejsze są umiejętności i to, co może, jako GM zaoferować, a nie to, gdzie modował.

Heh no tak to czasem bywa. Z jednej strony dlaczego Things mialby sobie nie poradzic skoro ma te doswiadczenie na forum. Poczekamy , zobaczymy :)
Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich! Things ignoruj ich :) Spodziewałem się nowości w stylu nowych funkcji na forum czy coś... ale to też może być :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Boż.. przecież ten dzieciak things to jakiś nieogar.

Pół roku temu miał 13 lat teraz ma 19. Prosy, lvl up.

Dzieciak to nie obraza tylko prawda ;c

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...