Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop w M3 (Imha)

Deja Vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na którym lvl najlepiej zostawić postać w miejscu do dropienia w M3 FMS głównie heh. Słyszałem że na 9. Czekam na wasze odpowiedzi ;)

@@PS. Lepiej chyba to będzie mentalem co nie ?

Opublikowano

Zrób Bodiego i na 15lvl'u zostań.

Tak samo możesz chodzić na Metki do m1 jak i dropić fmsy itp w m3.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Ja miałem bodego 9lvl, staty rozdawałem 1vita 2siła, ale szczerze mówiąc drop jak dla mnie był....nawet z rękawicą beznadziejny.

@edit

Mimo wieeeeelogodzinnego dropienia.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Zrób tak, Polecam Ci mentala od 13 do 16 lv. I lecisz do m3. Musisz mieć tylko jakąs tam broń +6/7 to starczy. I wszystko dajesz w silne. Statystyki ciśniesz 2 siła 1 wit.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Mam glewie +9 a eq +6 na 1 lev. A na 16 czy coś czytałem, że już tak nie dropi.

Możesz bić te moby z 24 lvlem jest szansa na riba :) Chociaż na tym lvlu fmsy i jesionki powinny jeszcze lecieć.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Wbij 8 lvl i kup Miedziane Kolczyki+9 z bonem na zwierzęta. Wszystko daj w Aurę i jeden punkt w Wirek. Postaraj się mieć te 6k PŻ w przedmiotach i zostaw postać na Wilkach. ;-)

PS. Maksymalny poziom do Imha to 15 lvl - potem szansa na drop czegokolwiek jest prawie żadna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...