Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Pomysł na Event by Martin [Akceptacja Admina działu]

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

43158988.png

! Wymagania !

Wymagany Wraith lub Banshee

Posiadanie Assault Crossbow + m9

Teamspeak3

Jak sama nazwa mówi Wraith vs Banshee będą to 5 osobowe składy dwu drużynowe Wraith i Banshee
Gra będzie polegała na zabijaniu wroga za pomocą Assault Crossbow + m9
Zakaz stosowanie innej broni Gra będzie toczyła się na MPIE DEATH ROOM na modzie Elimination 50 Kils Gramy 3 roond

Wygrana drużyna otrzyma nagrodę [mam nadzieje ze moderator forum wymyśli coś fajnego ]

Gramy z ic201208080img3.jpg

Drużyny dzielimy na Wrait | Banshee

Zapisy [Przykład]

Ekipa:Banshee

Nick:-Ximo

Ts3-Tak

Ekipa Banshee

1.-Ximo

2.

3.

4.

5.

Ekipa Wrait

1.

2.

3.

4.

5.

Opublikowano

ale ty nie patrz na mnie tak iż komuś event się nie udał

wystarczy mi grafika tego tematu i tytuł "akceptacja admina działu" (brak znajomosci struktury moderacyjnej mpc)
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

wystarczy mi grafika tego tematu i tytuł "akceptacja admina działu" (brak znajomosci struktury moderacyjnej mpc)

a co ty masz do grafiki wejdziesz na mpc żeby tylko ludzi komentować lepiej już wcale niż nie pisz

Opublikowano

wejdziesz na mpc żeby tylko ludzi komentować lepiej już wcale niż nie pisz

ja nie komentuje ludzi chłopcze bo cię nie znam, ja oceniam to co reprezentujesz na forum i szczerze po tym co u ciebie widzę martwi mnie przyszłość tego kraju...

a co ty masz do grafiki

43158988.png

leć z tym do FanArtu to ładnie ujmą ci to w słowach

Ogólnie regulamin jasno mówi, że nie nalezy przeprowadzać prywatnych rozmów w tematach więc EOT

//może nie EOT bo wyrażanie swojej opinii to nie zawsze spam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tego typu konkursy nie wypalają zawsze. Były 3 edycje tournamentu z czego 1 nie wypaliła zanim wystartowała, a 2 była powtarzana 2 razy i tak nic z tego nie było .

Nie wiem jak, ale 3 jakoś wyszła.

9368_gold.png

Opublikowano

Panowie, jeśli macie się kłócić to PW. Co do tematu, jeśli będą chętni i będzie to szło to podepnę. Póki co czekam i zostawiam to tak jak jest.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Drużyny dzielimy na Wrait | Banshee

jeszcze dodatek wątpię, że każdy będzie miał kasę aby kupić te rzeczy + kuszę.

Opublikowano

Po namyśle jestem na nie. Takie zawody powinny być ustalane na okres luźniejszej od nauki, kiedy to ludzie mają więcej czasu.

Teraz robiąc coś takiego musielibyśmy przygotować się na kolejną porażkę, ponieważ ludzie by się po zapisywali, a kiedy dochodziłoby do terminu gry, to by się nie stawiali, albo rezygnowali .

9368_gold.png

Opublikowano

Zrób lepiej , g36e only.. albo sr only.. Wtedy to jest skill, oczywiście bez speeda , albo max 5.. Bo tym czymś to chyba nikt nie gra jak widze xD. Ogólnie pomysł dobry , lecz wymogi kiepskie /;.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zrób lepiej , g36e only.. albo sr only.. Wtedy to jest skill, oczywiście bez speeda , albo max 5.. Bo tym czymś to chyba nikt nie gra jak widze xD. Ogólnie pomysł dobry , lecz wymogi kiepskie /;.

Istniał już podobny konkurs. Zostały rozegrane 3 gry i nic nie wyszło. To było całkiem nie dawno, jakieś 2-3 tygodnie temu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Spróbuj to wszystko ogarnąć jak najlepiej. Wymyśl coś naprawdę dobrego. Takich propozycji było już naprawdę dużo.

Opublikowano

Istniał już podobny konkurs. Zostały rozegrane 3 gry i nic nie wyszło. To było całkiem nie dawno, jakieś 2-3 tygodnie temu.

Ja oraz Dek jesteśmy temu przeciwni, Dziękujemy za dobre chęci, ale teraz nie ma sensu tworzyć takiego konkursu.

w topiku zaczyna się już spam, Żamykam

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...