Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Ashcan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Mam nadzieję że serwer na pierwszy rzut oka się podoba.

Przyznam, wiele jeszcze brakuje do perfekcji, ale można już normalnie grać!

Przypomnę.

Aby zacząć grę na serwerze nalezy RÓWNIEŻ zarejestrować się na naszej stronie: http://bonzaii.eu używając nicku z minecrafta.

Dodaliśmy komendę /tpa dla wszystkich graczy, gdyż mod Mo'Creatures dla początkujących graczy może wydać się zbyt trudny.

Komendy /sethome /home pozostaną niedostępne dla normalnych graczy. Wkrótce korzystanie z tych komend zostanie odblokowane dla rangi Gracz+/VIP.

Jeszcze raz zapraszam na serwer!

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Wbiję i looknę.

Wszelkie propozycje, błędy, bugi, prosimy zgłaszać na forum!

Linka do forum nie podam, lecz każdy może się domyślić ;)

Wszelkie Oceny serwera / jak wam się podoba, piszcie w tym temacie ;)

Zapraszam!

Opublikowano

Se7en po co wam ten ts jak z toba tam nawet nie moge z toba pogadac ani dac jakiegos cynku bo jestes wielki admin i niemam do ciebie zadnego dostepu :D

nie moge cie poknac napisac ani nic. :s daj mi znac jutro o ktorej mam byc bo musze z toba pomowic xD

Opublikowano

@refresh!

Zapraszam serdecznie na serwer!

//ps. kevin, jestem ciagle na ts, wieczorem zszedlem z kompa bo bylem zmeczony ;(

Opublikowano

Ale co z tego ze jestes skoro siedzisz na channelu adminow i nie moge do ciebie wejsc ani nic?

Wczoraj weszłem na serva normalnie a dzis pisze "user not premium ""

gg xD

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...