Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tradehack do Promt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze sposób jest taki... - Sam ją robisz !

Oszustw się zachciało... ProMT2 to jeden z najłatwiejszych serwerów jaki może być (Nie licząc tych co się all dostaje) a ty chcesz jeszcze kraść... Żenada. ;o

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Trade Hack hmm myśle że taki haczek istnieje ... ;) oczywiście jest do zrobienia bo na kazdy serwer mozna jakoś "wpłynąć" , jest troche do roboty ... :)

Trzeba by było troche posiedzieć ... :D jak dojdziesz do tego jak "wejśc" w baze danych , oraz pogrzebac w plikach serwerowych danego serwera uwierz wszystko jest możliwe :D

Chciałbym sprościć mój post ... oczywiście jak złamiesz hasło do bazy danych danego serwera to nie potrzebny Ci TH >>>D
Ale jeśli chodzi tylko i wyłącznie o zrobienie takiego "Hacka" byłoby to możliwe :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Trade Hack hmm myśle że taki haczek istnieje ... ;) oczywiście jest do zrobienia bo na kazdy serwer mozna jakoś "wpłynąć" , jest troche do roboty ... :)

Trzeba by było troche posiedzieć ... :D jak dojdziesz do tego jak "wejśc" w baze danych , oraz pogrzebac w plikach serwerowych danego serwera uwierz wszystko jest możliwe :D

Chciałbym sprościć mój post ... oczywiście jak złamiesz hasło do bazy danych danego serwera to nie potrzebny Ci TH >>>D

Ale jeśli chodzi tylko i wyłącznie o zrobienie takiego "Hacka" byłoby to możliwe :)

Pozdrawiam

Ymm to co napisałeś jest bez sensu komu by chcialo sie go robić jak by musial najpierw wlamac sie do bazy :)? Bezsensu z navi lepiej wtedy dac eq.

Opublikowano

Ymm to co napisałeś jest bez sensu komu by chcialo sie go robić jak by musial najpierw wlamac sie do bazy :)? Bezsensu z navi lepiej wtedy dac eq.

Nie doczytałeś mojego posta ...:D więc nie świeć tu swoją "inteligencją" :D

"Chciałbym sprościć mój post ... oczywiście jak złamiesz hasło do bazy danych danego serwera to nie potrzebny Ci TH >>>D"

Sorka dla Moda za nabijanie postów ..:) juz się nie udzielam w tym temacie :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...