Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Port 25565 , pomocy !

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,mam od pewnego czasu problem. Otóż zwiększyłem sobie transfer internetu z 10Mb/s do 30Mb/s. Przy tym został zmieniony router czy to modem ( takie czarne urządzenie co świeci zielonymi diodami) Internet z UPC. Jak odblokować ten port ,naprawde tego potrzebuje. Gdy włączam serwer pisze mi : perhaps server is already running on this port. POMOCY!!!

@edit

tak dodawałem już do panelu sterowania port ale nie działa nadal !!

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg PolonyCraft

informacje.png

strzalka.gif TYP: FreeBuild + Frakcje

strzalka.gif Sloty: 20

strzalka.gif IP: Id hamachi:PolonyCraft hasło:123 / PolonyCraft2 hasło: 123 ( i tak dalej)

strzalka.gif Potwory: Tak

strzalka.gif Zwierzęta: Tak

strzalka.gif PvP: Tak

strzalka.gif Premium: Nie

strzalka.gif Nether: Tak

strzalka.gif BialaLista: Nie

admini.png
Head Admin: BigJoy

pluginy.png
By BR3ND

inf.png
Ip serwera podam na hamachi ! Piszcie do [Wlasciciel] BigJoy

IP: xmen.owncraft.pl:7043 <--- Najnowszy serwer minecraft ! [1.7.2] [1.7.4] (FB+SURV+PVP)

Opublikowano

Wynoś się z reklamą.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Piszesz, że w panelu sterowania dodawałeś port, ale chodzi ci o panel sterowania komputera, czy modemu?

A błąd wygląda mi na to, że po prostu wpisujesz zły adres IP wewnętrzny.

Jeśli chodzi ci natomiast o samo odblokowanie portów, polecam program PFPortChecker, ale aby wszystko działało, trzeba wbić na router, czy tam modem.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Wiesz może jak to zrobić ? Jak wejść na router czy tam modem i czy masz tutorial jak to oblokować w tym programie ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...