Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warto kupić cheaty od deadc0de do csgo?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, a jak nie to możecie powymieniać kilka innych zaufanych stron, tylko nie x22 i organner.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Organner miala problemy z zabezpieczeniem cheatow na vac to co dopiero jakies deadcode... Ja bym nie kupowal.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Organner to drogie gówno i nie można wykupić na zawsze, deadc0de nie został nigdy wykryty. Jego jedyna wada że tylko 32 bit, ale nie w każdej grze, jakieś inne strony?

Kolego wyżej te cheaty są tak zwanie zjebane, słabe i jakieś randomowe, coś innego?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

grasz na haxach = nieogarniete dziecko neo z ciebie

forum o haxach, twój nick już świadczy o twojej inteligencji, zapewniam cię że jestem starszy od ciebie i nie mam zamiaru się kłócić, najwyżej możemy pyknąć meczyk na esl w 1.6 to zobaczymy co i jak? To jak z tymi cheatami, podejrzewam że w piątek bd zamawiał :)

Opublikowano

Ale mam teraz dylemat, deadc0de poważnie ma dobrą opinie, znacie jeszcze jakieś hacki oprócz organnera, bo tam nie można wykupić lifetime. Tylko żeby były niewykrywalne na esl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...