Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z odpaleniem gry

Adrianex98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że nigdzie nie znalazłem pomocy z Aionem postanowiłem w końcu za radą kolegi założyć temat tutaj.

Mam taki o to problem, że, gdy uruchamiam grę z gameforge czyli wersja eu, klikam run game wyskakuje mi owy komunikat

Program AionClient OTCBuildClient32_woGG(35) przestał działać.

I tu tkwi problem, ponieważ próbowałem już z tym robić parę rzeczy m.in robiłem już reinstall gry, który niestety nie pomógł,

File Check nie brakuje żadnych plików gra waży tyle ile powinna.

Później kolega mi wysłał setup za którego pomocą miałem ściągnąć ponownie grę co oczywiście zrobiłem.

Na innych forach również ludzie mieli ten problem i radzili, aby za pomocą tego setupa, który mi wysłał kolega zainstalować

grę i wszystko miało być pięknie i kolorowo, niestety tak nie było. Nazwa setupa, setup_20120224.

Instalowałem już tryliard różnych gier i nigdy, ale to nigdy nie miałem problemów z ich instalacją, póki nie natrafiłem na

Aiona.

Proszę was o jakieś dobre i mądre rady jako, że już naprawdę nie wiem co mam zrobić.

Opublikowano

Powiedź jaki Windows XP czy 7 czy 8

Usuń grę za pomocą Revo Unistall i uruchom instalator ponownie, ale z "Uruchom jako Administrator".

Opublikowano

Windows 7.

Twój sposób niestety mi w żadnym wypadku nie pomógł, ciągle wyskakuje ten sam błąd, a zrobiłem wszystko tak jak napisałeś.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...