Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ostrzegam

ZarazWymysle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=1Mfmi5tHuqQ

złodziej

Ostatnio zostałem okradziony dobrowolnie dałem eq poniewaz myślałem że gościu jest przyjacielem

Dlaczego?

Od dawna go znałem twierdził że odda eq i tu się zawiodłem nie oddał

Nie jestem jedyny!

Ta osoba okradła już powyżej 15 osób pochwalił mi się jak pisałem z nim ( Dziecko)

Byłem naiwny a gościu się chwali dlatego że jak dałem eq dobrowolnie to nie ma bana

Niech se eq wsadzi w rzyć

(eq nie było cenne ale chodzi o uczciwość)

Bang bang bang

Opublikowano

Aha, ale nie rozumiem zbytnio, co to ma do mpc. Jest bardzo mała szansa, że ktoś z mpc ma go w znajomych i do tego jest tak głupi, żeby dać mu swoje eq. Jedyne, co mogę powiedzieć, to to, że dałeś się ojebać. Możesz co najwyżej spróbować napisać do supportu, ale skoro nie miałeś włamania to konto, to nic to nie da. Skoro masz film to może przetłumacz go, zgłoś tego gościa na

http://steamrep.com/

i może będziesz miał jakąś szansę, że go otagują jako scammer, przez co inni graczę będą do niego mniej ufni.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

2miesiące temu dałem mu eq oddał przestałem grać w tf2 teraz kupiłem sobie jakies itemki poprosił dałem i już trzyma powyżej miesiąca i naśmiewa się ze mnie a te 15 osób mogło być z mpcforum bo jeżeli pamiętam jego grupa miała reklama na mpc

Bang bang bang

Opublikowano

Yeah, człowiek z metina chwli się, że oddał swoje EQ. I co tu się dziwić... tylko i wyłącznie twoja wina, boś był taki głupi, żeby mu uwierzyć

PS: JA TEŻ CHCE POŻYCZYĆ TWOJE EKIU , POTEM ODDAM (to jak dasz mi?) =.=

76561198018588473.png
Opublikowano

Jedynie co Ci mogę zrobić to pogratulować idiotyzmu.

Zaufać kolesiowi, którego znasz z gry.

Sam mam takich kumpli, ale gram z nimi w teamie już dobre 2 lata i jednak mam do nich zaufanie (mam do nich telefony, różnoraki kontakt, spotykaliśmy się na realu itd.), a jeżeli ty ufasz kolesiom, których znasz tylko "z czatu na steamie" to gratuluję :D.

@EDIT
Teraz film obejrzałem.

Strata taka, że nawet jak ktoś by mi to zabrał to bym nie robił z tego "afery" :D.

Opublikowano

@Up

znam go z reala spokojnie był z kluczbroka jak ja rok temu wyprowadził się w okolice opola miałem z nim kontakt steam byliśmy "Kumplami"

Dawałem mu eq ale wszedł w uzależnienie od tej gry chce skończyć ale nie może więc nie odda eq może się w końcu ogarnie...

Bang bang bang

Opublikowano

Naucz się żeby nie ufać ludziom w internecie nawet tym co znasz po 10 lat zawsze Cię mogą ojebać nie wiadomo co im strzeli do głowy.. mi kumpel z rl zabrał jakieś pierdoły i nie chciał oddać a co dopiero czlowiek z internetu który ma Cie gdzieś totalnie

Opublikowano

Gnoisz człowieka który za dobrze nie zrobił, ale prawda taka że sam mu te eq oddawałeś...

To masz nauczkę żeby nikomu nie oddawać rzeczy które mogą być dla ciebie cenne...

(nie hejtuj)

4a86c7eb8bb3.png
Opublikowano

Jedno dziecko okradło drugie... Ot zwykły kid fight przeniesiony na forum mpc zapewne jedynie aby poprawić nastrój "oszukanemu" ...

jak ktoś powyżej pisał - sznase że ktoś z mpc bd się zadawał z tym typem-minimalne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...