Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem kamera w sampie i gta .. !

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z kamera w gta san andreas . Zakupilem sobie nowa myszke iBOX'A , RoHS na usb optyczna i jak nacisne prawy przycisk myszy to mi kamere obraca jakos dziwnie.Tak jak bym celowal raz tu i raz tu.Nie moge grac przez to .. Czekam na odp ;0

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak obraca mi na prawo na lewo i do gory albo jak czasami gram w cs'a to jak bym trzymal przycisk bez trzymania i sam strzela

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zainstaluj/zaktualizuj sterowniki od myszki, pogrzeb w konfiguracji bo z tego co widzę to wina myszki a nie gier... Myszka bezprzewodowa czy optyczna? Jeśli bezprzewodowa to to jajco co odbiera/wysyła sygnał mogło się z walić albo wejście USB w którym siedzi to co odbiera sygnał. Jeśli chodzi o optyczną to też mogło USB nawalić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wiem,ze to wina gry od pewnego uzyktownika forum :).Nie wiem gdzie pogrzebac w grze jezeli chodzi o opcje myszki

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...