Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak ustawić max level na plikach od kaszanki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up wrzucasz do :

/usr/serverfiles/share..

nadajesz CHMODA 777

na game2089 jest juz raczej 250 lvl, ale jesli nie bd wejdz w foldery od Chaneli w plik CONFIG i ustaw MAX_LEVEL: 250

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

No mozesz podmienic,pamietajac o nadaniu CHMODA 777 a i mozesz miec "zostaniesz polaczony z serwerem" wtedy bd musial zmienic ponga

2252770056.png

Opublikowano

Ok usunalem stary plik game wgralem ten nowy zmienilem nazwe na game i dalej max lvl to 127.Co mam zrobic?Usunac foldery channel1 i 2?

Opublikowano

Wejdz w foldery od Chaneli i ustaw w CONFIGACH MAX_LEVEL: 250

2252770056.png

Opublikowano

ja was ludzie nie rozumiem ? czy nie wystarczy w Cofingach Dopisac : MAX_LEVEL: 250 Czy Coś W Tym Stylu xD:D Ale Jezeli Pliki Kaszanka Są Czyste To Nie Polecam Podnoszenia Lv Bo Musisz Automatycznie Podnieś Ilośc Zdobywanego PD

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

ja was ludzie nie rozumiem ? czy nie wystarczy w Cofingach Dopisac : MAX_LEVEL: 250 Czy Coś W Tym Stylu xD:D Ale Jezeli Pliki Kaszanka Są Czyste To Nie Polecam Podnoszenia Lv Bo Musisz Automatycznie Podnieś Ilośc Zdobywanego PD

Tylko przeczytaj uważnie

W configu nie ma max_lvl a dodanie nie skutkuje

Wejdz w foldery od Chaneli i ustaw w CONFIGACH MAX_LEVEL: 250

Tylko właśnie nie ma takiej opcji a jak wpiszę ręcznie to i tak dalej maks. jest 127

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...