Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z netem

Kobayashi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od pewnego czasu (miesiąca) co 10 a nawet co 30 minut wyłącza mi się net tak ot tak i piszę "System Widnows nie mógł połączyć się z siecią i tu nazwa sieci" Stało się to od czasu kiedy zwiększyłem prędkość neta. Na tym starym w ogóle net nie działa teraz kupiłem nowy to przerywa (wydałem 120zł -.-) no i nie wiem w każdym bądź razie czas jest losowy jednak jak ja gram w jakąś grę to to pojawia się częściej. Dziś np. wyłączył się całkowicie musiałem wyłączać grę i resetować kompa. Tak dzieje się na kompie brata również.

Pomocy, nie mogę grać w gry przez internet, bo nie dość że mi się wyłącza net, to jeszcze mam powalony komp i trudno mi zminimalizować grę z bardzo małymi wymaganiami.

PS. jestem nie kumaty co i jak z tymi wtyczkami itp. więc wytłumaczcie jak coś :p A i nie mogłem znaleźć kategorii gdzie te pytanie zamieścić :D

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

zresetuj kartę sieciowa w kompie . Albo spróbuj reinstall.

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

od jakiego dostawcy masz neta ? Masz podłaczony kabel do kompa czy wifi ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Ok, zadzwoniłem do TP i powiedzieli że coś tam zrobią. Będą szukać uszkodzenia i napiszą sms'em lub zadzwonią że już zrobili. Co mam teraz robić?

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...