Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe dodania i zmiany bonów (Skrzynie Ucznia)

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni nawet tego nie mają po co sprawdzać, bo wtedy zbanowanych byłoby kilkaset osób dziennie. Jest to w pełni legalne, ponieważ to Ty wbijasz level i wszelkie bonusy z tym związane należą do Ciebie. ;-)

Opublikowano

Możesz sobie robić ile tylko zapragniesz postaci 20 lv swoją drogą to lepiej dla GF;).Nic tam nielegalnego nie ma więc spokojnie.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Ja np. Stawiam 2, 3 chary i w kilka h wbijam 30lvl. Po co? Może to prymitywne, ale jako, że do 30lvla mam kilka zajebistych eq to śmigam sobie 5x bodzio za friko. Potem jakąś ładną broń ulepszam na sell lub do noszenia na mojego woja. Potem chary idą na łowienie rybek póki nie zostaną zbanowane.

Takie coś jest karane, ale to o czym Ty mówisz to nie sądzę...Postaci możesz zrobić ile Ci się podoba...a że każda postać ma możliwość wydropienia czegoś, czy zaliczenia misji to w takim razie jest to legalne.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...