Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Recenzja

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z grających mógłby ocenić grę w skali od 1 do 10 ??? Proszę też o opisanie troszeczkę tej gry... Oraz mam kilka pytań:

1)Czy grając bez wydawania realnej kasy można być PR0 ???

2)Czy mamy do wyboru konkretną "frakcję" typu Dobrzy vs Źli czy może los wybiera nam drużynę czerwoną i niebieską za każdym razem inną tak jak np.w Battlefield Play4Free ?

3)Jest to gra wymagająca czasu, aby mieć dobry czołg itd ?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

W grze nie ma elementów P2W, masz takie same możliwości co gracz wydający spore ilości gotówki. Konto premium i czołgi premium jedynie pomagają szybciej zdobyć określony czołg. Premka zwiększa zarobki i xp zdobyte za bitwę o 50% a czołg premium służy do zdobywania sporych ilości kasy. Szybciej, nie zawsze oznacza lepiej, bo można mieć dobry czołg i nie umieć grać, co skutkuje szybkim zezłomowaniem przez pojazdy gorsze od naszego :)

Nie ma czegoś takiego jak "dobrzy" czy "źli".

Gra jest czasochłonna, trzeba poświecić trochę czasu aby coś osiągnąć.

76561198001815076.png
Opublikowano

1. Tak, w tej grze liczy się skill.

2. Nie ma do wyboru dobrzy/źli są do wyboru nacje np.: Niemcy,Rosja

3. Tak

8/10

Gra wymaga czasu czasami staję się monotonna, jednak po miesiącu do niej wracasz

Opublikowano

1.Można ale trzeba połowę więcej czasu poświęcić.

2.Drużynę wybiera nam los,było by to bez sensu.

3.Jak w pierwszym punkcie.Musisz ogromną ilość czasu poświęcić aby do czegoś dojść.

Opublikowano

Fernox nie przesadzaj nie ogromną ... 2 godzinki dziennie i w 2 miech 10 tier

2 miech 10 tier? Powodzenia licząc chyba ,że wszystko wygrywasz pomijając fakt ,że bywają "epickie" teamy.

Opublikowano

9/10

1/ Tak nie trzeba wydawać kasy.

2/ Losuje się czerwoni/niebiescy i masz do wyboru kilka nacji: USA, Niemcy, ZSRR, Anglia, Chiny

3/ Zależy jak grasz.

Sig.png

Opublikowano

Fernox nie przesadzaj nie ogromną ... 2 godzinki dziennie i w 2 miech 10 tier

Chyba na premium .

Ja gram po 1,30h dziennie od 3-4 miechów i mam zaledwie wymaksowany 8 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No to tak. Co gracz, to opinia. Jeżeli kręcą cie gry MMO, lubisz strategie oraz wojenne jest to gra dla ciebie. Na początku bardzo zniechęca (mówie tutaj o II-IV tierach czyli poziomach czołgów [jakbyś nie wiedział jest od I do X tieru]). Jesteś właściwie kupką papieru ze słabym działem, nie zdziałasz za dużo jak cię źle wylosuje. Jak jesteś na topce (samej górze listy) możesz postarać sie coś ubić. Mówie oczywiście tutaj o początkujących graczach. Potem gra zaczyna nabierać dla ciebie nowego znaczenia. Jest naprawde bardzo dobrą rozrywką, lecz trzeba poświęcić sporo na nauke gry oraz uzbroić się w cierpliowść przy wbijaniu wyższych poziomów.

Odpowiadając na twoje pytania:

1). Owszem, można byc dobrym bez golda, lecz jest to znacznie trudniejsze. Przeważnie osoby już troche doświadczone (5k bitew +) posiadają czołg premium do zarobków i aktywne premium co jakiś czas. Nie znaczy to że bez wydawania kasy nie będziesz mógł dobrze sobie radzić.

2). Nie, niestety nie da się wybierać teamu lecz jest to niepotrzebne bo nie mamy wyboru "strony mocy" takiej jak dobre i złe czołgi. Są to poprostu dwie losowo wybierane 15 osobowe zespoły graczy.

3.) Tak. Zdecydowanie trzeba poświęcić sporo czasu. Ja gram już ponad rok, idzie mi znacznie lepiej niż na początku ( efektywność bitew jest zdecydowanie lepsza) ale i tak dużo jeszcze brakuje do perfekcji. Jeżeli masz zamiar grać codziennie, szybciej się nauczysz albo szybciej znudzisz. Proponuję "weekendową gre", wtedy możesz także napotkać najwięcej eventów, które znacznie pomagają w rozwoju.

Mam nadzieje, że po krótku wyjaśniłem ! Pozdrawiam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...