Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie I Ciastka

.:Sebek:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gdy wyczyszce ciastka gra mi sie łączy łączy i nic :( jak znowu czyszcze ciastka pokazuje że były .

I tak w kółko wie ktos o co chodzi? ( na innych przeglądarkach tez tak mam )

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Miałem ten sam problem ... usun przegladarke > usun wszystko co po niej zostalo > przy powtornej instalacji nie importuj nic. Robilem juz tak pare razy i zawsze zdawalo egzamin :)

Dzięki za info . Robię już jak zadziała lajki lecą :P

1370269248-U384748.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem ... usun przegladarke > usun wszystko co po niej zostalo > przy powtornej instalacji nie importuj nic. Robilem juz tak pare razy i zawsze zdawalo egzamin :)

Heh dalej nic . A jeżeli mam 3 przeglądarki to wszystkie trzy musze reinstalować?? :ninja:

1370269248-U384748.png

Opublikowano

;/ ja reinstalowalem jedną. Jesteś pewny, że usunąłeś wszystkie pozostałe po niej foldery ? Możesz też po tym zabiegu przeczyścić kompa chociażby ccleanerem. Może nawet reśnij ;)

Tak. nic nie importowałęm i przy deinstalacji zaznaczyłem usuń wszystkie ustawienia czy cos takiego .

Zaraz zrobie jescze raz i przeczyszcze CC kompa i napisze ;)

@EDIT

Dalej to samo za każdym razem jak wejde na DO ciastko sie tworzy .

1370269248-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...