Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z privem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien porblem mianowicie po włączeniu klienta serwer tuor to nie pokazuje mi sie okno wyboru ch tylko skacze mi tak ekran i na tym ekranie widze urywki ss z gry, chcialem zrobic ss tego bledu, lecz na ss widac tylko czarne tlo ;o. U mojego kolegi tego nie ma, a mamy tego samego kilenta ten sam download ja po prostu wzialem moj klient i poszedlem do niego sprawdzic u niego dziala wszystko normalnie, dodam jeszcze to, że na innych privach tego nie mialem normalnie mi działalo i mam 2 klienty róznych serwerow metina i zacząłem podmieniac pliki w folderze pack z działającego klienta do niby rozwalonego i doszedlem do wnisku, że jak podmienie plik Index z dzialajacego klienta to mi zaczyna dzialac (ten rozwalony) moge sie logowac itd, lecz zbroje widze na bialo i nie mogę zrobic tp do av2 po prostu wylacza mi gre i juz sie nie moge zalogowac na ta postac, gm musi mnie tp do miasta. Nie wiem co z tym zrobic :/ jeżeli cos nie jest jasne proszę pisać.

Z góry dziękuję !!!

Opublikowano

Pomyliłeś działy ;)

Co do tematu, to są dwa błędy które mogą w takich sprawach wyskoczyć.

Problem, albo leży po stronie twojego komputera, albo po stronie klienta gry. Teraz zastanawiam się, czy ktoś się u Ciebie nie bawił?

Nie wiem czy tak owy serwer posiada patchera, ale jeżeli to proszę wykonaj to. Jeżeli dalej będzie nie działać to winna najwyraźniej leży po stronie twojego komputera.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

z Klientem jest wzystko ok gdyż u kumpla działa ten mój klient ja poszedlem do niego z moim klientem (on nie gra w mt2)

Co do winy z mojej strony jak w takim razie wytłumaczyć to, że inne serwy działają ? ;d

Opublikowano

myśle ze kompletnie zepsułeś kompa :P ja tez tak kiedyś miałem ale u mnie wystarczyło formatowanie

JeJe *** 200 Post ***

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...