Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PL'em patchowanie

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem PLa (chyba z 100 raz -.-) i przy 6.5% tego torrentu mi się zacina. Jak już przyniosę Metka od kolegi to mogę otworzyć PLa (tylko PLa bo privy to mogę normalnie otwierać) i problem polega na tym że mogę metka otworzyć tylko 1 raz przy uruchomieniu komputera! gdy np kończę grać w metka i zamknę metina a potem chcę go 2-gi raz odpalić to mi się komp restartuje :F

Macie jakieś pomysły co to może być? skanowanie nie pomaga, format też nie :F

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Pobierz obojętnie jaki program VPN - np. Cyber Ghost VPN wersję testową, włącz go i powinno Ci się zmienić IP. Gdy to zrobisz to uruchom patchera i wtedy będzie się normalnie pobierać (z wolniejsza prędkością, ale jednak). Co do restartowania się komputera przy włączaniu klienta, ściągnij SP3.

w prawym dolnym rogu tam, gdzie są programy zobacz.Po uruchomieniu metina znajduje się tam ikonka patchera ;-]

Wyłącz ją.

I co mu to da? Wyłączy patchera, a kiedy go na nowo uruchomi to będzie ten sam problem.

Opublikowano

Pobierz obojętnie jaki program VPN - np. Cyber Ghost VPN wersję testową, włącz go i powinno Ci się zmienić IP. Gdy to zrobisz to uruchom patchera i wtedy będzie się normalnie pobierać (z wolniejsza prędkością, ale jednak). Co do restartowania się komputera przy włączaniu klienta, ściągnij SP3.

I co mu to da? Wyłączy patchera, a kiedy go na nowo uruchomi to będzie ten sam problem.

1 Co to jest ten VPN xD

2 Co to jest ten Cyber Ghost xD

3 Co to jest ten VPN wersja testowa

4 czy to darmowe

5 nie ma innego sposobu? xDD

Opublikowano

1 Co to jest ten VPN xD

2 Co to jest ten Cyber Ghost xD

3 Co to jest ten VPN wersja testowa

4 czy to darmowe

5 nie ma innego sposobu? xDD

Program VPN zmienia Twój adres IP oraz dostawcę internetu na czas działania programu. Cyber Ghost VPN to nazwa jednej z takich aplikacji - możesz za darmo pobrać na 30 dni z Google. Innego sposobu na patchera? Oczekiwanie aż ruszy, jednak to może potrwać - w końcu pójdzie dalej, lecz poczekasz trochę. ;-)

Opublikowano

To jest darmowe? mam radiówkę za neta płacę 50 zł i nie chcę mieć problemów z dostawcą

Opublikowano

To jest darmowe? mam radiówkę za neta płacę 50 zł i nie chcę mieć problemów z dostawcą

Nie będzie problemów, ale polecił bym wyłączyć firewall'a i antywirusa, po tych czynnościach wykonanych powinno zadziałać (Może coś blokuje, nie wiadomo...)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Niestety, Cyber Ghost nie działa :C Polećcie jakiegoś antyvira dobrego którego mogę ściągnąć i przeskanować folder z metkiem/kompa całego :P może pomoże

Opublikowano

Ja tak mam nieraz wylacz antywira i wlacz :)

NIERAZ a ja mam tak cały czas nawet pograć się nie da spokojnie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...