Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w grze przy team fightach, gangach itp...

WeWrWq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupilem komputer, wszystko smiga na wysokich 75 fps only a tu nagle w team fightach tak jakby net sie crashowal... Nwm o co chodz, przez to przegralem jedną z 3 gier rankingowych do awansowania do srebro 4

Ps. Na starym kompie nie mialem nigdy takich lagow a net ciągle ten sam

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Laguje, bo więcej jest w TF ruszających sie czempionow, to normalne a wina leży po stronie internetu lub / i komputera.

Nie podałeś żadnych danych sprzetu twojego PC wiec moge jedynie przypuszczać winę neta. Wyłącz cienie, wszystkie aplikacje, ustawienia graficzne na minimum + zagadnij kogoś z właścicieli hostingu neta z ktorego korzystasz.

Opublikowano

Powiem Ci, że miałem podobnie, po zakupionym nowym kompie. Lecz potem wszystko samo się ustabilizowało. Teraz nie mam najmniejszych problemów ;P. Polecam Ci takie programy jak GameBooster oraz Ccleaner. Bardzo pomagają oraz poprawiaja wydajność komputera.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

CCleanera mam, procek amd athlon II fm2 4x3,1 karta gt440 ram 4 gb, Na wczesniejszym kompie nigdy takich lagow nie mialem

@edit

Net 1mb/s, lagow nigdy nie mialem, nawet jak cos sciągam

@edit 2

Od niedzieli zaczely sie takie lagi

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

Masz lagi czy po prostu Ci ścina w niektórych momentach? Trzeba odróżnić jedne od drugich bo nie mają nic ze sobą wspólnego. Niektóre champy jak np mf (ult) graves (dymek) mają skile które zacinają kompy (raczej te słabsze). Skoro masz nowy komp to dowiedz się czy na pewno masz stery do karty graficznej, bez ich komp w ogóle nie wie że masz karde dedykowaną :). Też mam dosyć nowy komputer ze średnią grafiką, na monitorze 19' było stałe 60fps, na 22' już się zaczęło wahać nawet do 20, zmniejszyłem jakość cieni i mam stałe 48 fps.

Opublikowano

To tak jakby scina, gra sie zacian, nie widze hp, widze tylko ze mi spada hp i potem pisze brak polączenia czy cos takiego a internet mam

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

CCleanera mam, procek amd athlon II fm2 4x3,1 karta gt440 ram 4 gb, Na wczesniejszym kompie nigdy takich lagow nie mialem

@edit

Net 1mb/s, lagow nigdy nie mialem, nawet jak cos sciągam

@edit 2

Od niedzieli zaczely sie takie lagi

i.O widzę ze inni tez mają problemy. ... .Pomozecie? ; D
Opublikowano

U mnie narazie jest ok. ; D Fpsy od zawsze dobre , ping kiedys pare tys . a teraz 40 ; )

Co nas obchodzi jak jest u ciebie, skoro to jemu mamy pomoc?

#topic

Moze rozlacza ci internet/pobrales cos na kompa co ci muli system.

Opublikowano

Ja mam to samo, predzej nie bylo problemow a teraz nie wiem co jest grane, w TF fps spadaj z 60-63 do 25-30 a ping rosnie, wczesniej na tym samym kompie i z tym samym netem nie bylo problemow, reinstal systemu tez nic nie dal, mysle ze to moze byc cos od nich

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Możliwe, że masz zintegrowaną kartę graficzną i dlatego masz lagi przy tf myśląc, że masz pro kompa :D

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki od karty graficznej, jak nie pomoże to pozmieniaj opcje efektów na np. wysokie albo średnie

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...