Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Bug] Znacznik [code]

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zauważyłem pewien PIEKIELNIE wkurzający bug.

Otóż to czasami kiedy piszę w trybie BB-Code (ten 'surowy', bez rzeczywistego podglądu - na normalnym trybie też tak chyba jest) znacznik code dostaje świra i robi opcję autoline:0 która powoduje że CAŁY kod jaki jest między znacznikami ląduje w jednej linijce. Nie mogę wam teraz pokazać bo to jest kapryśne i chociaż próbuję to tutaj nie działa. Aczkolwiek kiedy piszę kod w działach programowania, czasami takie coś się zdarza i kiedy jest sporo kodu - trzeba albo pisać od nowa albo bawić się w robienie enterów.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Ja mam coś takiego, że czasem jak zaznaczam tekst i chce żeby dodało code to otwiera okno z code. : |

Opublikowano

Ja mam wiele bugów z pisaniem, np. wrzucam coś w code to mam 2-3 kratki odstępu od tego, co napisałem wyżej. To samo z cytowaniem itd. Denerwujące jest to trochę, więc jak jest możliwość to ogarnijcie, tak jak było kiedyś.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Problemy z tymi znacznikami są już od wersji 3.x . Wszystko to błędy Invision, które z tego co się orientuję poprawiają pomału. Bug ze znacznikiem code był już zgłaszany i na dzień dzisiejszy wszystko stoi.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...