Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Event 7 urodziny

pawel188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzona zostanie metawaluta(Zbieraj metawalutę dla sklepu akcji specjalnej

%1% więcej waluty akcji) .Zostana wprowadzone Bursztyny i szmaragdy zapewne na wymiane na skorki zostana wprowadzone 2 skorki o nazwie Arca i Krotal

Urodzinowy klucz i urodzinowe skrzynki beda

Opublikowano

skąd ty masz takie info to coś poje****go a jeśli to prawda to bigpoint już do końca popie***liło

334qlo8.jpg
Opublikowano

up tak za wcześnie oczywiście bigpoint poinformuje nas o wszystkim parę godzin przed dniem eventu albo w pierwszym dniu eventu

a ja znalazłem takie info na temat eventu: myślę że one są bardziej prawdopodobne niż to co napisał założyciel tematu bo to co on napisał to jakiś kosmos

są w tym błędy ze względu że tłumaczył prawdopodobnie wujek gogle ale da rade dojść o co chodzi spróbuje wytłumaczyć w nawiasach ()

Mam kilka informacji dla Ciebie:

tort ma około 25.000.000 hitpoint a dostaniesz 18k pereł z niego to strzelać odrobina strzał eatch 5k (będzie strzelał po 5 k) jeśli go zabić 5 paczek pojawi się na mapie Whit(w paczce co może być): świece, ELP, ep, Mojo, perły, strzały i specjalne amunicja.
można tylko strzelać statek whit amunicję Pearl. ( i tu nie wiem czy jakaś nowa amunicja czy porostu elitarna)
Nowy statek będzie miał około 60.000.000 hitpoint i to daje 57.5k perły. jeśli go zabić 8 Pakiety będą apear na mapie 1 z pakietów daje projekt ( po utopieniu jego 8 paczek/skrzynek wyskoczy z niego i w jednej z nich będzie desing), inne opakowania otrzymasz: świece, perły, specjalną amunicję, klucze i strzały.
Nowa konstrukcja(desing/skórka) pozwoli Ci:
16% extra obrażeń, dodatkowe punkty życia i 90,000 35,000 dodatkowych punktów voodoo.
Nowa amunicja:
będzie nowy whitch ammo można kupić na placu targowym i dostać go z opakowań.
szkoda: 80 eatch pocisk odrobina oparzenia 30 za pociskiem
cena: 100 pearl = 100 ammo
nowe zwierzę daje 20.000 voodoo punkt i 20.000 hitpoint można kupić go na zapłatę za 30 euro
Impreza odbędzie się w dniach od 18 marca do 28 przez.
334qlo8.jpg
Opublikowano

Nie tłumaczcie w tłumaczu jak sami nie umiecie bo to troche w błąd wprowadza -.- . Po ang było to wkleić . Szczerze , to ja wierze że coś takiego dadzą :P . Oby dobre item'y dawało w tych boxach co bedą wyskakiwały pod koniec :D Pozostaje czekać <_<

Opublikowano

Nie tłumaczcie w tłumaczu jak sami nie umiecie bo to troche w błąd wprowadza -.- . Po ang było to wkleić . Szczerze , to ja wierze że coś takiego dadzą :P . Oby dobre item'y dawało w tych boxach co bedą wyskakiwały pod koniec :D Pozostaje czekać <_<

ja to znalazłem w takiej wersji i w nawiasach napisałem jak ja to rozumiem no średnio rozumiem ale wydaje mi się ze w miarę do zrozumienia to jest

334qlo8.jpg
Opublikowano

to co napisał założyciel tematu można już znaleźć w kodzie gry

Dokladnie:)

up tak za wcześnie oczywiście bigpoint poinformuje nas o wszystkim parę godzin przed dniem eventu albo w pierwszym dniu eventu

a ja znalazłem takie info na temat eventu: myślę że one są bardziej prawdopodobne niż to co napisał założyciel tematu bo to co on napisał to jakiś kosmos

są w tym błędy ze względu że tłumaczył prawdopodobnie wujek gogle ale da rade dojść o co chodzi spróbuje wytłumaczyć w nawiasach ()

Mam kilka informacji dla Ciebie:

tort ma około 25.000.000 hitpoint a dostaniesz 18k pereł z niego to strzelać odrobina strzał eatch 5k (będzie strzelał po 5 k) jeśli go zabić 5 paczek pojawi się na mapie Whit(w paczce co może być): świece, ELP, ep, Mojo, perły, strzały i specjalne amunicja.

można tylko strzelać statek whit amunicję Pearl. ( i tu nie wiem czy jakaś nowa amunicja czy porostu elitarna)

Nowy statek będzie miał około 60.000.000 hitpoint i to daje 57.5k perły. jeśli go zabić 8 Pakiety będą apear na mapie 1 z pakietów daje projekt ( po utopieniu jego 8 paczek/skrzynek wyskoczy z niego i w jednej z nich będzie desing), inne opakowania otrzymasz: świece, perły, specjalną amunicję, klucze i strzały.

Nowa konstrukcja(desing/skórka) pozwoli Ci:

16% extra obrażeń, dodatkowe punkty życia i 90,000 35,000 dodatkowych punktów voodoo.

Nowa amunicja:

będzie nowy whitch ammo można kupić na placu targowym i dostać go z opakowań.

szkoda: 80 eatch pocisk odrobina oparzenia 30 za pociskiem

cena: 100 pearl = 100 ammo

nowe zwierzę daje 20.000 voodoo punkt i 20.000 hitpoint można kupić go na zapłatę za 30 euro

Impreza odbędzie się w dniach od 18 marca do 28 przez.

Chcesz sie czepiac tlumaczenia to nie domnie tylko do BP

<item name="invItm_85"><b>URODZINOWY KLUCZ</b><br>Otwiera zamkniętą<br>skrzynię urodzinową.</item><item name="invItmBuy_85"><b> URODZINOWY KLUCZ </b><br>Otwiera zamkniętą<br> skrzynię urodzinową. Perły</item><item name="evt_60_headline">Siódme urodziny</item><item name="evt_60_text">Zbieraj metawalutę dla sklepu akcji specjalnej<br>%1% więcej waluty akcji</item><item name="evt_60_popup_1">Bursztyny: %1</item><item name="evt_60_popup_2">Szmaragdy: %1</item><item name="shipDesign425">Arca</item><item name="shipDesign426">Krotal</item>

a to ze skorka 90k hp itp to wedlug mnie sciema jest moje info jest 100% prawdziwe bo pochodzi z kodu gry a to twoje info z elitepvp zapewne wujek google tlumaczyl a moje sam BP

Opublikowano

No jak wolicie . Dla mnie to jest robione tłumaczem bo wiem na jakiej zasadzie działa . Ale info pewnie przydatne dla niektórych ... :D

To co ja wkleilem to jest z kodu gry wiec tlumaczone przez BP tutaj wklilem z polskiego a na elite z angielskiego kodu

Opublikowano

@UP

Nowa amunicja to nic wielkiego.

Ale pierwsze widzę szmaragdy i bursztyny. Miejmy nadzieję, że skrzynie będą bogate.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

@UP

Nowa amunicja to nic wielkiego.

Ale pierwsze widzę szmaragdy i bursztyny. Miejmy nadzieję, że skrzynie będą bogate.

mi sie wydaje ze nie bedzie zadnej amunicji poki co macie tylko podejzenia z elite ktore sprawdzaja sie tylko w kilku procentach:) wszystkiego dowiemy sie jak zacznie sie ewent a szmaragdy diamenty metawaluta skrzynie beda na 100%:)

Opublikowano

Zapowiedź Seafight: 7
lat Seafight - od 18.03 do 28.03 2013 r.

Tytuł: 7 lat Seafight -

od 18.03 do 28.03.2013

2 tytuł: Seafight – 7 lat Seafight - od 18.03 do 28.03.2013 r.Ahoj, piraci!
Świętujemy 7 urodziny

Seafight Powrotem Siedmiu!

Na mapie morza oczekują

Was NPC akcji specjalnej, wraki i specjalne urodzinowe skrzynie!

Pod tymi linkami

znajdziecie grupę dyskusyjną
oraz FAQ

Wasza ekipa Seafight

Tytuł FAQ: 7 lat Seafight

- od 18.03 do 28.03.2013 r.

7lat Seafight od 18.03, (godz. 12:00) do 28.03
(godz. 12:00) CET
.

Cieszcie się na następujące

atrakcje podczas tej akcji specjalnej:

• Nowy bonus za
    logowanie podczas akcji

• Nowa, możliwa do
    zbierania, waluta akcji specjalnej

• Możliwość wygrania
    nowego designu statku „Arca”

• Nowy towarzysz
    "Sir Isaac"

• Urodzinowe skrzynie

• Urodzinowy sklep z możliwością
    wymiany waluty akcji specjalnej

• Wraki na mapie
    morza

Jak działa nowy bonus za logowanie podczas akcji i jakie przedmioty można wygrać?

Podczas
urodzinowej akcji specjalnej pojawi się nowy bonus za logowanie. Podczas
logowania w okresie akcji będzie można wygrać inne przedmioty, niż ma to
miejsce podczas normalnego, codziennego logowania. Otrzymacie deszcz odłamków,
kule konfetti i walutę akcji specjalnej. Jeżeli któregoś dnia nie zalogujesz się,
przedmiot za logowanie podczas akcji specjalnej zostanie ponownie wyzerowany.

Z każdym kolejnym

dniem Waszego logowania, wzrastać będzie ponadto efekt bonusowy za możliwą do
otrzymania podczas gry walutę akcji specjalnej. Pierwszego dnia otrzymacie
dodatek w wysokości 2 % Waszego bonusu waluty. Drugiego dnia dodatek ten wyniesie
4 %, w przypadku trzech następujących kolejno po sobie dni logowania zwiększy
się on do 6 %, zaś jeżeli zalogujecie się w cztery kolejne dni, dodatek
wyniesie 10 % bonusu waluty! Podczas kolejnych następujących po sobie dniach
logowania bonus ten pozostanie przy wartości 10%.

Jeżeli któregoś

dnia nie zalogujecie się, licznik za bonus waluty akcji specjalnej zostanie
ponownie wyzerowany.

Jakie waluty akcji specjalnej będą dostępne i gdzie będzie można je otrzymać?

Podczas
urodzinowej akcji specjalnej będziecie mogli zbierać dwie rozmaite waluty akcji
specjalnej: bursztyny i szmaragdy. W zamian za te rodzaje waluty otrzymacie
przedmioty w urodzinowym sklepie. Bursztyny i szmaragdy będzie można otrzymać na
klika sposobów jak np za zatapianie niektórych NPC akcji specjalnej bądź też znaleźć
je w urodzinowych skrzyniach.

Jaki nowy design statku pojawi się w grze i gdzie będzie można go otrzymać?

Urodzinowy design

statku nazywa się "Arca" . W zależności od Waszego poziomu elitarnego
design ten da Wam maksymalnie 15% bonusu za szkody, 83 000 dodatkowych PŻ oraz
30 000 punktów Voodoo. Design będzie można otrzymać w urodzinowym sklepie w
zamian za kombinację bursztynów i szmaragdów. Może on zostać kupiony tylko
jeden raz.

Jaki nowy
towarzysz pojawi się w grze i gdzie będzie można go otrzymać?

Nowy towarzysz

nazywa się Sir Isaac. Ta potężna małpa da Ci 40 000 dodatkowych punktów Voodoo
i zmniejszy Wasze szanse zostania trafionymi o 5%. Sir Isaac może zostać nabyty w urodzinowym
sklepie za kombinację bursztynów i szmaragdów. Może on zostać kupiony tylko
jeden raz.

Jakie
inne przedmioty ma w ofercie sklep urodzinowy?

Obok nowego

urodzinowego towarzysza i designu statku możesz wymienić uzbieraną przez siebie
walutę akcji specjalnej na przedmioty używane w grze jak np. super kule Voodoo
oraz przedmiot akcji specjalnej "Towarzysze broni".

Gdzie
otrzymam kule konfetti i co jest w nich szczególnego?

Kule konfetti można

otrzymać w rozmaity sposób, na przykład ze skrzyń urodzinowych lub w zamian za
zatapianie określonych NPC akcji specjalnej. Można je również otrzymać na placu
targowym. Wyrządzają one podwójne szkody w stosunku do NPC akcji specjalnej, Warto
jest zatem zaopatrzyć się w ich zapas!

Jak mogę
otworzyć urodzinowe skrzynie i co one zawierają?

Na placu targowym

można kupić urodzinowy klucz, otwierający urodzinowe skrzynie. Po zakończeniu
akcji specjalnej urodzinowe klucze zostają wymienione na zupełnie normalne
klucze do skrzyń. Zawierają one wszelkie możliwe przedmioty jak np. waluta
akcji specjalnej, kule konfetti i świece.

Czy na
mapie morza znaleźć będzie można jeszcze inne nowości?

Tak! Na morzu

znajdziecie specjalne wraki, z których wydobyć będzie można rozmaite przedmioty
jak np. płyty opancerzenia, złoto, punkty elity, perły, a przy odrobinie szczęścia
nawet 60-funtówkę!

Co
się stanie z bursztynami i szmaragdami, które nie zostaną
wykorzystane?

Wszelka

niewykorzystana waluta akcji specjalnej zostanie po jej zakończeniu wymieniona
na przedmioty w grze. Krótko przed zakończeniem akcji specjalnej poinformujemy
Was, jakie to będą przedmioty.

Oficjalny Faq ktory sie pojawi:)

Opublikowano

tu macie jakie npc beda niestety z translatora bo po polsku nie dostalem ale to nic dacie rade rozczytac:)

Będą różne NPC na mapie morza w trakcie imprezy. Nie wszystkie z nich będzie tam cały czas trwania imprezy z wyjątkiem tort urodzinowy. Aby rozpocząć, znajdziesz Azrael, Behemoth, urodzinowy tort i Bomberbee na morzu. Azrael należy strzelać z amunicji perłowej ale Behemoth można wykonać z każdego rodzaju amunicji - oni dadzą Ambers jako nagrody dla gracza, który powoduje, że ostatni strzał.Tort urodzinowy może być strzał z każdej amunicji i gdy ma tylko 25% zdrowia zostawili będzie tarło Bomberbee sługusów! Te sługusy mogą być nagrywane z każdego rodzaju amunicji i da Szmaragdy jako nagrody dla gracza, który powoduje, że ostatni strzał.Odtwarzacz do ostatniego zdjęcia na torcie zyska jakieś dodatkowe nagrody takie jak Ammo Confetti!

Ang.

There will be various NPCs on the Sea Chart during the event. Not all of them will be there the whole duration of the event apart from the Birthday Cake. To start with, you will find Azrael, Behemoth, the Birthday Cake and Bomberbee on the sea. Azrael must be shot with pearl ammo but the Behemoth can be shot with any ammo type – they will both give Ambers as rewards to the player who causes the last shot. The Birthday Cake can also be shot with any ammo and once it only has 25% health left it will spawn Bomberbee minions! These minions can be shot with any ammo type and will give Emeralds as rewards to the player who causes the last shot. The player to make the last shot on the Birthday Cake will gain some extra rewards such as Confetti Ammo!

Opublikowano

18 jest godz 13:15 a eventu jak nie bylo tak nie ma ah to bp nic nie moze byc tak jak trzeba moze o 24 sie zacznie kukne jak z pracy wroce hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...