Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Galaxy SIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Właśnie mam nowego Galaxy SIII lecz na tyle telefonu jest napisz android a nie samsung czy tam galaxy.

I mam problem bo przy dzwonieniu się ekran sam wyłącza i blokuje i nie można nawet rozłączyć rozmowę.

wersja androida 4.1.1.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

To przez czujnik zblizeniowy mozesz wylaczyc ale nie radze bo wtedy mozesz przez przypadek rozlaczyc rozmowe powinno byc tak dzwonisz rozmawiasz(gasi sie ekran) bierzesz w reke telefon czekasz 2-3 sekundy ekran sie zapala i rozlaczasz<br />

Opublikowano

jak modyfikowałeś soft miej pretensję do siebie tylko, pozostaje szukać rozwiązania dla danego romu albo wgrać producenta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nic nie grzebałem w telefonie. Dzwonie, ekran się blokuje na czarno i nie mogę wyłączyć a jak się ten drugi rozłączy to nawet nie mogę włączyć ekranu bo się włączy i wyłączy szybko ekran

1370985415-U261426.png

Opublikowano

to wgraj soft czysty albo na dzień dobry zacznij tylko od resetu telefonu

jeśli nic to nie da reklamuj telefon na gwarancji bo możliwe uszkodzenie czujnika ( niekoniecznie musi to być akurat czujnik zbliżeniowy )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a Soft skąd mogę pobrać?

A po rozmowie telefonu mam to samo, nie da sie włączyc ekranu.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

jak to skąd ? masz program do telefonu to go użyj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pierwsze co zrobi serwis to wgrają nowy soft, straci tylko czas czekając na powrót telefonu z serwisu

równie dobrze zrobi to sam w domu i sprawdzi czy to tylko wina softu czy coś uwalone

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Masz takie cos u gory ekranu i jak podczas rozmowy to zaslonisz to ekran gasnie... jak to jest nie zasloniete to ekran sie po chwili wlacza to powinno byc gdzies obok kamerki...

Opublikowano

Masz takie cos u gory ekranu i jak podczas rozmowy to zaslonisz to ekran gasnie... jak to jest nie zasloniete to ekran sie po chwili wlacza to powinno byc gdzies obok kamerki...

To sie nazywa ,, czujnik zblizeniowy''

image.png 

Opublikowano

O czujniku to raczej wiem.

Cos pogrzebałem w fonie i jakoś naprawiłem, nie musiałem nic ściągać, ale dzięki za sugestie

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że nie masz SIII tylko marną chińską podróbę ( oryginał = na tyle pisze SAMSUNG )

Pozdro!

graphic.png

Opublikowano

Zrób mi twardy reset trzema przyciskami.Potem wgraj softa ze strony producenta możesz to zrobic programem pc studio lub kires.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

@UP2 znawca sie znalazł, podróbki nie mają nawet androida

@UP zrobił przecież i mu działa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@UP2 znawca sie znalazł, podróbki nie mają nawet androida

Taka tylko jedna wypowiedź dodatkowa do kontekstu .

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo wszystkie podróbki chińskie mają androida , tak samo jak "NOKLA" ma symbiana i Windows Phone , a potocznie nazywany "banan" czyli podróbka Apple Iphone ma iOs`a , także nie rozumiem dlaczego twierdzisz, że nie mają lub skąd masz takie informacje?

Opublikowano

Nie wiem jak to jest w 4.1.1, ale u mnie jest tak: Dostępność - kl. zasilania kończy roz.

Jeśli zaznaczysz to, to po naciśnięciu przycisku blokady ekranu zakończysz rozmowę.

Kur.... Ale znawcy na tym forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...