Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kto mi powie bo zrobiłem sobie mechanika i niewiem jaką postać jeszcze do niego zrobić pomóżcie mi zrobić właściwą postać podajcie WADY I ZALETY.

Opublikowano

Bierz snajpera.

+ Zawsze jakaś odmiana, to co innego niż bieganie z SMG

+ Zabawa w Ranged Kille

+ Zdejmowanie na 1 strzał

+ Niesamowity zaciesz, kiedy ugrasz naprawdę dobry wynik

+ Dużo radości z ogarnięcia snajperki do perfekcji

- Na bliskim dystansie bez boosta na drugą broń masz małe szanse

- Potrzeba dużych umiejętności, by grać dobrze, ale może to być i plusem - jak umiesz grać, kosisz.

Najlepiej i tak zrobić drugie konto z innymi klasami, na wypadek chwilowego znudzenia :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Up.

Na małe odległości tzn 1vs1 zawsze ze sniperki napieprzam hedy, nawet jak mam celownik na odległość w iz du :P

Snipera nie bierz, bo z tego co widziałem twoje posty nie będziesz nim umiał grać.

Zrób sobie medyka, w sam raz na zaczęcie, dobre zaczęcie gry.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@UP

No tak, mi też się zdarza bez celowania trafić, ale to trzeba wyćwiczyć ;) A jak nie to zawsze można maznąć kropkę markerem na środku ekranu, a co tam :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Bierz snajpera.

+ Zawsze jakaś odmiana, to co innego niż bieganie z SMG

+ Zabawa w Ranged Kille

+ Zdejmowanie na 1 strzał

+ Niesamowity zaciesz, kiedy ugrasz naprawdę dobry wynik

+ Dużo radości z ogarnięcia snajperki do perfekcji

- Na bliskim dystansie bez boosta na drugą broń masz małe szanse

- Potrzeba dużych umiejętności, by grać dobrze, ale może to być i plusem - jak umiesz grać, kosisz.

Najlepiej i tak zrobić drugie konto z innymi klasami, na wypadek chwilowego znudzenia :)

nie bierz snipera, wiekszosc osob powie ze mechanik i szturmowiec sa najlepsi... rozwalisz sniperem czolg? naprawisz czolg? masz na mechaniku i szturmowcu fajne bronie.....mechanikiem i szturmowcem najwiecej pkt nabijesz.... a poza

tym na szturmie mozesz pobawic sie c4, nie wszystkie mapy sa dla snipera... to zalezy od gustu czy lubisz snipera czy szturmowac...... Kicak to ze ty lubisz snipera nie znaczy ze kazdy go lubi -.-

Opublikowano

nie bierz snipera, wiekszosc osob powie ze mechanik i szturmowiec sa najlepsi... rozwalisz sniperem czolg? naprawisz czolg? masz na mechaniku i szturmowcu fajne bronie.....mechanikiem i szturmowcem najwiecej pkt nabijesz.... a poza

tym na szturmie mozesz pobawic sie c4, nie wszystkie mapy sa dla snipera... to zalezy od gustu czy lubisz snipera czy szturmowac...... Kicak to ze ty lubisz snipera nie znaczy ze kazdy go lubi -.-

tak rozwale czolg.. od tego jest mortar strike..

Opublikowano

Wybaczcie, musiałem...

@UP i @UPUP - dokładnie, twoje argumenty są bez sensu... "Rozwalisz czołg?" - nie, a ty szturmowcem zdejmiesz gościa z 350 metrów? Poza tym medyk też czołgu nie rozwali (pomijając fakt, że tak naprawdę tylko on, bo nie ma ostrzału moździerzowego). Ty rzucisz szturmowcem czujnik ruchu? Ustawisz claymore'a? Oczywiście, że nie, bo każda klasa jest inna i takie argumenty nie mają najmniejszej racji bytu. "Więcej punktów nabijesz" - zdziwiłbyś się, co dają ranged kille. "Fajne bronie" - a takie L96 to jakie jest? Słabe? Nudne? "Nie wszystkie mapy są dla snajpera" - dobry recon wbije 6500 expa na Basrze czy Sharqi Szturm, uwierz mi... Nie będę się rozpisywał, bo piszę z tel, tak jak Surasmen pisze moglibyśmy cię zniszczyć, ale to nie miejsce i czas.

Proponuję mu zwiadowcę, bo spośród czterech dostępnych klas jest on najbardziej odmienny, więc stanowi dobrą alternatywę w przypadku znudzenia inżynierem. "Nie każdy lubi snajpera" - ok, ale gdyby Autor tematu miał coś przeciwko którejś z klas, to nie pytałby nas o zdanie, nie sądzisz? A czy będzie umiał nim grać to inna sprawa i on o tym wie najlepiej. Piszesz, że większość osób powie, że mechanik i szturmowiec są najlepsi - jak dotąd tylko Ty tak twierdzisz, zobaczymy...

Haters gonna hate.

Btw.: rzeczownik "broń" nie posiada w języku polskim liczby mnogiej jeżeli się nie mylę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Troszke sie bałagan w temacie zrobił...

Do autora tematu - mechanik to dobra klasa, bronie może dla niektórych są słabe ale kupisz G53 lub MP5 i nie martwisz sie o broń.

Namechaniku - 12 lvl - często jestem pierwszy na liście z wynikiem około 7k punktów. odblokujesz sobie więcej rakiet w RPG i miny ppanc to już wogóle git :>

Opublikowano

Nie grałem sniperem więc nie mieszajcie mnie z błotem za brak doświadczenia ale napiszę:

Ja równierz gram mechanikiem, i myśle że najlepszą postacią gdy Ci się znudzi będzie snajper. Dlaczego? Ktoś wyżej napisał że jest to najbardziej odmienna klasa od pozostałych. Gdy wychodzisz z mechanika czy chciałbyś zagrać? Szturmowcem, albo medykiem? Co otrzymasz w zamian za brak rpg i min? Apteczke i paczke z amunicją?

Opublikowano

Także polecam ci snipera ja osobiście po założeniu konta odrazu brałem snipera i nie żałuje tego zacieszu gdy ludzie mnie wyzywają gdy nie wiedzą co ich trafiło lecz to jest moje zdanie i żeby grać sniperem musisz opanować Kilka rzeczy ale jak już to zrobisz to docenisz tą klasę.
Ostatnio stworzyłem mechanika i powiem że nie żaluję jest dobra klasa ze względu na możliwość rozwalania wszystkich pojazdów i tak jak wyżej z odpowiednią bronią bedziesz się dobrze bawić
Mam także szturmowca 10 lvl i M4A1 na nim lecz mogę ci powiedzieć że jakoś mnie ta klasa nie przekonała i jakoś też nie mogę powiedzieć dużo o tej klasie bo bardzo mało nią gram.

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Wybierz enginera

-Troolowanie z RPG

-Dużo punktów na runde (dalian oman drago) namierzasz tracerem strzelasz rpg i już +800 a nie sranie się ze snajperem na runde 200 punktów :D

-Dobre bronie są dostępne dla enginera :P

-Niszczenie szybko tanków/heli/apc etc.

-Dobre staty / dużo punktów.

-Stosunkowo mały dmg broni startowej i innych :P

-Jeśli nie masz skila nie zdobędziesz dużego wyniku

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja ze sniperem wyciągam około 6k zależy w jakim humorze jestem:P
A mój rekord to 11k :D

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Wybierz enginera

-Troolowanie z RPG

-Dużo punktów na runde (dalian oman drago) namierzasz tracerem strzelasz rpg i już +800 a nie sranie się ze snajperem na runde 200 punktów :D

-Dobre bronie są dostępne dla enginera :P

-Niszczenie szybko tanków/heli/apc etc.

-Dobre staty / dużo punktów.

-Stosunkowo mały dmg broni startowej i innych :P

chciaeś raczej napisać daian oman dragon i karkand mashbur ..... i o jakie troowanie rpg ci chodzi?o.0

to jest raczej na odwrót ... jak nie masz skia to spokojnie będziesz w top 3.... nie wiedziaem że trzeba mieć skia żeby trafić tracerem i rpg wystrzeić.... no nie wiem może się mye?

ymm... to może ja opisze jak widze enginiera ^^

+ nie campisz w tankach apc itp.... tye je rozwaasz nie potrzeba ci nawet i tracera .... jeszcze ci ktoś zgarnie deda ^^

+ wyniki na runde to jest 7k+ na mapkach z samochodami (oczywiście 7k np na 10 poziomie ... bez jeszcze jakiś umiejętności ...

+ nobki się wkurzają że nie mogą dojechać nigdzie pojazdami i wyzywają cie od nobów itp ^^

+ z rpg możesz zdejmować sniperów xD

- jak nie posiadasz 2 broni to troszke kicha.... ammo dość szybko ubywa xD

sniper ci się na pewno prędziej znudzi niż mechanik.... ta radość z ujobania pojazdu.... xD z bostem APC na 2 rpg... xD

YAY

Opublikowano

Hmmm.... może koledzy nie doczytali, więc przypomnę:

Autor ma już mechanika i pyta o inne klasy!

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

chciaeś raczej napisać daian oman dragon i karkand mashbur ..... i o jakie troowanie rpg ci chodzi?o.0

to jest raczej na odwrót ... jak nie masz skia to spokojnie będziesz w top 3.... nie wiedziaem że trzeba mieć skia żeby trafić tracerem i rpg wystrzeić.... no nie wiem może się mye?

ymm... to może ja opisze jak widze enginiera ^^

+ nie campisz w tankach apc itp.... tye je rozwaasz nie potrzeba ci nawet i tracera .... jeszcze ci ktoś zgarnie deda ^^

+ wyniki na runde to jest 7k+ na mapkach z samochodami (oczywiście 7k np na 10 poziomie ... bez jeszcze jakiś umiejętności ...

+ nobki się wkurzają że nie mogą dojechać nigdzie pojazdami i wyzywają cie od nobów itp ^^

+ z rpg możesz zdejmować sniperów xD

- jak nie posiadasz 2 broni to troszke kicha.... ammo dość szybko ubywa xD

sniper ci się na pewno prędziej znudzi niż mechanik.... ta radość z ujobania pojazdu.... xD z bostem APC na 2 rpg... xD

Trzeba mieć skilla żeby ogarnąć bronie dla mechanika to po pierwsze po drugie bez skila nie zabijesz z ziemi heli np ;] tak samo nie zabijesz z rpg apc jeśli nie masz skila bo apc cie szybciej wykmini niż ty wyjmiesz tracera zaznaczysz i strzelisz rpg...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

@UP Racja...
Masz już jedna postać którą możesz walczyć w zwarciu czyli mechanik...
To zrób sobie snipera którym będziesz mógł walczyć na dystans, wystarczy że dobrze przy campisz i po sprawie a jeżeli kupisz sobie np L96 to pobawisz się jeszcze bardziej :)

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...