Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena postaci.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę musiał się pożegnać niedługo z kontem tak więc chciałbym je sprzedać.

Małe info: znajduje się na NA.

Skiny = wszystkie darmowe + z nagród za sezony.

Jeżeli wbiłbym diament podskoczyłaby cena?

32422441221728680233.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Jedyną różnicą jest to, że jest ping nieco wyższy. Nie rozumiem, to, że konto znajduje się na US, to 50 zł?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Jedyną różnicą jest to, że jest ping nieco wyższy. Nie rozumiem, to, że konto znajduje się na US, to 50 zł?

A gdzie tam?!

Konto nie traci ani nie zyskuje na wartości,przez to że jest np. na US czy EU..

Pozdro.

Opublikowano

Z diamentem cena byłaby na pewno dużo wyższa, pamiętam na allegro pewne kontoz 2200 elo, które zostałe sprzedane za ponad 500 zł, ale skinów było tam dużo więcej. Ogólnie nie bardzo opłaca się sprzedawać konta LoLa, ponieważ ceny są bardzo niskie.

A co do diamentu to perspektywa zagrania z czołowymi graczami z serwera NA mogłaby być dobrą reklamą, i podstawą do zażądania większej ceny przy sprzedaży.

Opublikowano

No na US przez właśnie ten ping cena prawdopodobnie będzie niższa. Bo przecież może się trafić ktoś, kto uważa że jest tam wyższy poziom i tam chce grać, albo ktoś kto ma tam znajomych.

Sporo champów, runy, strony, elo. Sądzę, że ponad 100zł wyciśniesz. Możesz od jakiś 150 zacząć i negocjować. W diamencie myślę, że z 50zł podskoczy cena, może nawet więcej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Około 100-150zł. Tak jak mój poprzednik napisał, nie opłaca się sprzedawać kont do lol'a. Są mało warte jak na poświęcenie tyle czasu na tą grę.

Opublikowano

80 postaci. Serwer NA - ludzie grają EUNE, EUW tam mają ziomków. Skiny tylko Alistar, Tristana, Kayle i Janna? Porażka a nie konto. Platyna 4 ewentualnie trszeczkę ratuje.

dałbym 30zł nie więcej.

Opublikowano

80 postaci. Serwer NA - ludzie grają EUNE, EUW tam mają ziomków. Skiny tylko Alistar, Tristana, Kayle i Janna? Porażka a nie konto. Platyna 4 ewentualnie trszeczkę ratuje.

dałbym 30zł nie więcej.

Porażka, bo nie mam skinów?

POZDRO SZEJSET I SJEDEMZET I JESZCZE DODAM CZY GROSZE

Na EUNE i na EUW rzal grać XDXDXDXDXDXD.

// Top //

Innym ludziom dziękuję za normalne wypowiedzi.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Nie chodziło mi o to że traci na wartości chodzi mi o to że gdyby było na eune to może nawet bym je kupił bo zacytuje

"Mam tam swoich ziomków"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...