Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RP?

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio napotkałem się na filmik na YT z darmowymi RP i moje pytanie jest takie czy jest to w ogóle możliwe? Osobiście nie podoba mi się w tym filiku brak możliwości dodawania komentarzy (tzn. autor musi zaakceptować)

No i drugie moje pytanie, czy za próbę użycia takiego czegoś mógłbym dostać bana?

http://www.youtube.com/watch?v=XWo8w3AUgDA

2nbcax2.jpg

Opublikowano

takie "hacki" nie dzialaja... wszystko to keyloggery czy inny syf, nie radze ryzykowac, bana za to nie dostaniesz, bo to nie dziala, ewentualnie mozesz stracic konto :P

Opublikowano

Mój kolega kiedyś mi mówił że mu jakiś działa ale chyba mu za to konto zbanowali więc nie opłaca się w ogóle pobierać takiego czegoś.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Ściągniesz to pożegnasz się z kontem. Nie ma czegoś takiego i nie będzie. Ewentualnie oszustw można się dopuścić, w tym przypadku ostatnio dane kradzione były z kart kredytowych i kupowano dzięki nim RP.

jak chcesz darmowe RP to ewentualnie możesz wygrywać konkursy, jeden z nich to w podpisie.

Opublikowano

Ooooczywiście, działa, pobrałem, dzięki za linka, kurczę, sam musisz spróbować.

Gościu na pobraniach tego pliku zarabia kasę, żaden taki bullshit nie działa, nie jest to co prawda keylogger, ale i tak nie działa.

Opublikowano

NIE ISTNIEJE HACK NA RP.

ISTNIEJĄ JEDYNIE BUGI KTÓRE WYKRYTE PRZEZ RIOT SĄ SUROWO KARANE WIĘC NIE RADZE BO NIC NA TYM NIE ZYSKASZ.

JEDYNE DROGI DO POSIADANIA RP PROWADZA PRZEZ ZAKUP, PREZENT, CZASEM RIOT DAJE NIEWIELKI ILOŚCI ZA RYSUNKI, GIFY ITD.

ALBO NP. NA ŚWIĘTA WIELKANOC.

Mam nadzieję że pomogłem ::)

lolzed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...