Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z paypal.

Koper125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapewne każdy z was słyszał o bugu z darmowymi rp. Riot napisał. ze będzie za to banował, więc niby jest wszystko jasne. Ja tez z tego skorzystałem jak mniej więcej 90% graczy. Wszyscy moi koledzy którzy tego używali zostali zbanowani, prócz mnie. Czy jest jakaś szansa że nie zostanę zbanowany? (dodam, że w ostatnim czasie po tranzakcji zmieniałem IP parę razy,. ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ na bana) .

Opublikowano

wiekszosc moich znajomych takze pobanowali:) mnie to omineło akurat ale zabezpieczałem się w inny sposób tak jak rok temu zmianą regionu, przy okazji zmienilem także nick. ale nie wiem czy w późniejszym terminie i mnie nie dosięgnie ręka riotu:) ps temat trafi zaraz do kosza

Opublikowano

Odczekaj, dopiero od weekendu banują.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

byly juz dziesiatki o ile nie setki tematow na ten temat... po prostu banują po kolei, szansa ze ci sie upiecze jest malutka :P

Opublikowano

Myślę że wszystkie osoby, które dokonywały transakcji, jak i osoby które otrzymały RP dostaną bana, później będą pisać do Was osobiście co zrobić, aby odbanować konto (najprawdopodobniej trzeba będzie im zapłacić za "ukradzione" RP.

149208901.png

Opublikowano

Wszyscy powinni zostać rozstrzelani.

A ty jako 1 powinieneś dostać kulkę w łeb za głupotę.

Ja se z tego też skorzystałem, lecz bana nie mam:D

Licząc na mojego farta to mi się upiecze:D

Hłehłehłe :D

Opublikowano

Myślę że wszystkie osoby, które dokonywały transakcji, jak i osoby które otrzymały RP dostaną bana, później będą pisać do Was osobiście co zrobić, aby odbanować konto (najprawdopodobniej trzeba będzie im zapłacić za "ukradzione" RP.

Bo to taka trudność napisać program który automatycznie zbanuje za to:)

Nie zbanują wszystkich, a jeżeli nawet to mało kto wykupi konto. Lepiej zagrać w inną grę lub też nabić lvl od nowa:<

League of Legends

Opublikowano

Gdyby mieli banować wszystkich, to strasznie duża część użytkowników odeszła by od LoL-a , a tego nie chcą. Jest duża szansa , że zostałeś pominięty.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zależy na ile ich okradłeś ja na 10 euro i jeszcze bana nie mam ale i tak jak dostanę to raczej oddam . Nie chcę mieć niczego na sumieniu

Zmiana IP nic nie da ;) tak tylko dodam

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...