Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

heitän keihästä

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc witajcie mam dzisiaj wielka prosbe mianowicie chce sprzedac moje konto ale nie wiem za ile.. niemam pojecia ile moglbym za nie oczekiwac pieniedzy.

ss:

- http://imageshack.us/photo/my-images/7/nasellkonto.png/

- http://imageshack.us/photo/my-images/707/nasellkonto2.png/

Sam sadzilem ze moglbym za nie oczekiwac do 40 zł przelewem ale teraz niemam pojecia.

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Ja deje max 30 zł runek nie ma skinów nie ma liga słaba nawet nad 20 zastanawiałbym się .

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

hehe 2@up runek niema tak ? widze patrzysz z uwaga.. Nie jestem osoba ktora wydaje kase na gre skin jest tylko Jurajski cho gath

I nie interesuje mnie ile "dacie" tylko ile moglo by byc warte

Tak i napewno 10-15 zł GG man

Opublikowano

hehe 2@up runek niema tak ? widze patrzysz z uwaga.. Nie jestem osoba ktora wydaje kase na gre skin jest tylko Jurajski cho gath

I nie interesuje mnie ile "dacie" tylko ile moglo by byc warte

Tak i napewno 10-15 zł GG man

25 zł jak wyciśniesz to powinieneś się cieszyć... Praktycznie nikt nie kupuje kont do lola, więc bulwersowanie o podanie kwoty nie zadowalającej Cie jest głupie.

11.jpg

Opublikowano

20 zł max, na allegro nawet nie sprzedają takich kont, bo sie nie opłaca, jak już ktoś chce kupować konto to daje 15-20 zł więcej i ma full zestaw run itp.

Opublikowano

tylko uważaj czy nie było na nowym koncie rp wałowane żeby potem nie było płaczu że ban:) ja robiłem na rp wałki na kilku kontach i połowa leży z banem ;d na szczęście głównego nie tkneli ale na nim też kurcze się bawiłem;/ a najgorsze żesamemu kupiłem z 40 skinów ;x

Opublikowano

Nie nie bylo zadnych wałów z rp'ekami .

Nie jestem dzieckiem i wiem jakie są konsekwencje owego czynu .

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

@ topic

1 słaby skin, postaci niezbyt duzo, Bronze div... max 10 zł a i tak nikt tego nie kupi, bo takie konto jak ty masz to można sobie rozegrać w przeciągu 1-2 miechow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...