Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anime z szaleńcem w roli głównej

Hajfi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w. :D Szukam Anime w którym główny bohater to szaleniec, który "sieje rozpier*ol" w całym Anime :)

"Know Your Place"

Opublikowano

Jest temat "szukam anime". No ale dobra, rozpierdol i szaleniec to bym polecił bleacha i kapitana 11 oddziału xD ale hmmm

1. BLACK LAGOON - szaleńców masa, dużoooo akcji, uśmieszki przy zabijaniu itd xD warto
  2. Beelzebub - są szaleńcy ale mniej, rozpierdol za to niezły
  3. Hellsing - szaleńcy rozpierdol po prostu warto

Może nie wszędzie są szaleńcy ale rozpierdol jest też w:

• Ichiban Ushiro no Daimaou
  • Chrome Shelled Regions
  • Btoom
  • Code Geass

NJxbd4x.png

Opublikowano

Needless.

Hagure Yuusha no Estetiaca - zakończenie to istny żal, no ale czego bym miał się spodziewać.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Death Note się nada : )

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Death Note się nada : )

Raito uchodzi za spokojnego czlowieka. Dopiero pod koniec mu jebie na dekiel. Ja sam do siebie niczego nie polecę bo aż takim zagorzałym fanem anime nie jestem.

NIE GRAM NARAZIE NA ZADNYM SERWIE METIN2. CZEKAM NA PORZĄDNEGO HARDA. ;>

Opublikowano

Highschool of the Dead (ładny rozpierdziel, dużo zombiaków, cycków i dup, że się tak wyrażę)

Blood+ (krew, flaki, zombiaki, wampiry i do tego główna bohaterka normalna raczej nie jest...hehehe)

I oczywiście dodam Hellsing Ultimate bo tutaj to jest tyle rozwałki, flaków i krwii + pomylonych postaci że aż strach :P

58815786.jpg

Opublikowano

Steins Gate.

Można powiedzieć, że główny bohater jest troche szalony, sam się tak zwie (szalony naukowiec).

Jego śmiech tez jest zajebisty :) Jeszcze te urojenia o jakiejś organizacji.

Te anime jest zajebiste

1364585759-U275536.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...