Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROLE-PLAY.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. Temat powstał po to, aby pomóc nowym graczom odnośnie startu w świecie RP. Obecne serwery oferują nam chwilowo trzy typy rozrywki: DayZ, DM, RP. Każdy z nich się różni, ale o tym później. Na wstępie dodam, że temat będę aktualizował "punktami", a jeżeli pojawią się jakieś pytania lub coś takiego, proszę o zadanie Ich w temacie. Zacznę od jutra (12.03), a dziś to tyle.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Wierz mi, że mimo obecnego zaawansowania skryptów na serwerach i tak dalej, jak przychodzi zupełnie nowy gracz to nie wie o co chodzi, na czym to wszystko polega - a ja chętnie pomogę.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jak szybko zarobic na takim serwerze role play ? bo ja np mam prace jako mechanik i zarabiam 300$ za dzien wiec to troche malo i chcialbym troche wiecej zeby zarobic wkoncu na jakis dobry pojazd :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Przydałoby się, żebyś napisał, na jakim serwerze zarabiasz te 300$, na niektórych jest to bardzo dużo..

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

na MTA na jakims xD ale 300$ to malo tu poniewaz np taki sanchez kosztuje 15k , bym musial wchodzic i zarabiac przez 50dni realnych -.-

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Więc ci nie pomogę, ja tam zawsze grałem w gangach/mafiach/szajkach. Nie cały tydzień, i stać było mnie na trzy auta (Napady, Porwania i inne tego typu rzeczy)

//BR3ND

Opublikowano

Musisz sobie załatwić broń i maskę/bandanę (która zakryje twoją twarz) wyczekujesz na kogoś, kto jest na South Central (wszystkie dzielnice za Alhambrą) zaciągasz go gdzieś w uliczkę, gdzie nikt ciebie nie widzi i wymuszasz od niego portfel...

//BR3ND

Opublikowano

jak zrobic jakis napad czy porwanie ? :P bo nie ogarniam

Najlepiej jak byś zorganizował coś lepszego czyli załatwić sobie gości IC i napad na bank zabierasz kase i uciekasz.Co potrzebujesz? broni,maskę,I szybko pisać na /me

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...