Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Symbole na zamówienie

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, od kilku dni bawie się w robienie symboli...
Na razie w sumie nic ciekawego nie zrobiłem (chyba)
Ale nie mam pomysłu na jakieś nowe symbole, więc jeśli chcecie mogę zrobić jakiś symbol dla was
Logo clanu, albo jakiś mniejszy obrazek (od razu mówię, że nie mam odblokowanych wszystkich symboli, więc wszystkiego nie zrobię)

Oczywiście symbole będą jak najlepiej odwzorowane.

Kontakt na PW albo w grze
IGN: JaJebie

kilka moich prac.

gid3du.jpg
au0zgw.jpg

zya16k.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Obeya eu1

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

pisze IGN: JaJebie.

Znajdź coś, podeślij na PW, w wolnym czasie zrobie.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...