Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na Azmal.pl

Olldasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

padmak to chujostwo, temu typowi powyzej nie dawaj + bo na azmalu to gowno nie dziala... mi daj, ja sam to mam i mi dziala wykurwiscie zajebiscie :D

http://www.mpcforum.pl/topic/798389-dl-bs-na-azmalpl/

Bs by padmak jest najlepszym BS.

Na azmal tez zadziała tylko trzeba miec trochę inteligencji, i człowieku nie będe sie z tobą bił o+ ponieważ jasno napisałem "Jak pomogłem" Nie pomogłem to nie chce .. :)

Opublikowano

ja sie bawilem z padmakiem rok i poswiecilem na to gowno okolo 20 godzin by ogarnac i ni chuja, korzystalem ze wszystkich poradnikow swiat aana jego temat i nic... a to co podalem to jest wszystko wyjasnione i nic ale to nic nie wyskakuje i wszystko dziala... padmak to gowno same trojany tam siedza i nic wiecej

Opublikowano

ja sie bawilem z padmakiem rok i poswiecilem na to gowno okolo 20 godzin by ogarnac i ni chuja, korzystalem ze wszystkich poradnikow swiat aana jego temat i nic... a to co podalem to jest wszystko wyjasnione i nic ale to nic nie wyskakuje i wszystko dziala... padmak to gowno same trojany tam siedza i nic wiecej

SwitchBot od Padmaka jest aktualnie najlepszym dostępnym BonusSwitcherem. Zapewniam Cię, że nie ma w nim żadnych trojanów ani wirusów, a to co wykrywa Twój wielce komercyjny Avast to złośliwy kod cheata. Zapewne też nie wiedziałeś, aby w ostatniej zakładce przeładować ID zmianek - inaczej nie ma szans, aby BS działał. ;-)

[DL] Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online (najnowsza wersja)

Opublikowano

Bs by padmak jest najlepszym BS.

Na azmal tez zadziała tylko trzeba miec trochę inteligencji, i człowieku nie będe sie z tobą bił o+ ponieważ jasno napisałem "Jak pomogłem" Nie pomogłem to nie chce .. :)

SwitchBot od Padmaka jest aktualnie najlepszym dostępnym BonusSwitcherem. Zapewniam Cię, że nie ma w nim żadnych trojanów ani wirusów, a to co wykrywa Twój wielce komercyjny Avast to złośliwy kod cheata. Zapewne też nie wiedziałeś, aby w ostatniej zakładce przeładować ID zmianek - inaczej nie ma szans, aby BS działał. ;-)

[DL] Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online (najnowsza wersja)

W Bs'ie od Padmaka trzeba ręcznie przeładowywać ID zmianek (na azmalu zmianki mają różne id) a BS zrobiony przez Istvana prosto pod Azmala ma już te ID zmianek zapisane, więc nie trzeba na nim przeładowywać tego ID. Mam nadzieję, że zrozumieliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...