Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xperia P na karte?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jest taka mozliwosc, że w plusie jak wezme xperie P to będę mógł płacić 30 zł miesięcznie? bo pytam się dwóch kolegów i mówią, że takiego telefonu to raczej 30 zł miesięcznie nie dadzą tylko od + 50 zł a mama chce mi wziąć telefon za 30 zł miesięcznie..

jak nie dam rady xperii P za 30 zł miesięcznie to jaki mi polecacie? żeby był dobry, dotykowy, stabilny ; ]

ale według was to xperie P kopsną mi na karte za 30 zł miesięcznie czy raczej nie :( ? bo już jutro idę telefon wybrać na xperii P w chuj mi zależy, bo jest kozacka.

pozdro ; d sorki, że tak ,,chaotycznie'' ale mam dziś z deka dobry dzień i tak jakoś piszę ; d

Opublikowano

właśnie mi się wydaje, że to jest jakiś błąd ? jak 1000 zł dopłacić no kurw.. ? moj kolega ma 50 zł miesiecznie i chyba nic nie dopłacał..

Opublikowano

właśnie mi się wydaje, że to jest jakiś błąd ? jak 1000 zł dopłacić no kurw.. ? moj kolega ma 50 zł miesiecznie i chyba nic nie dopłacał..

699 zł przy 50 zł. Oczywiście mówię o podpisywaniu nowej umowy, przy przedłużania zapewne będzie taniej

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

699 zł przy 50 zł. Oczywiście mówię o podpisywaniu nowej umowy, przy przedłużania zapewne będzie taniej

lol :C a polecicie mi jakiś telefon na karte 30 zł miesięcznie ? jakiś dobry, dotykowy z wifi, dobrym aparatem, ładnym designem i wgl?

Opublikowano

Ja nie polecam pakować się w umowy...

Lepiej za 450 zł kupić Xperie U i nie być związanym umową z żadną pijawką :)

Opublikowano

Ja nie polecam pakować się w umowy...

Lepiej za 450 zł kupić Xperie U i nie być związanym umową z żadną pijawką :)

tylko mój tata ma xperie U z orange i ma bodajże za 30-50 zł o ile się nie mylę i nie dopłacał żadnych kurewskich 600-1000 zł za to ; o więc ja nie wiem o co tu chodzi, dopłata 1000 zł za 2 lata? no kur*a -,- coś chyba nie tak..

Opublikowano

tylko mój tata ma xperie U z orange i ma bodajże za 30-50 zł o ile się nie mylę i nie dopłacał żadnych kurewskich 600-1000 zł za to

No to za 30 czy za 50 zł i umowa na jaki okres ?

W cenach telefonów nie ma co porównywać orange do plusa

Opublikowano

No to za 30 czy za 50 zł i umowa na jaki okres ?

W cenach telefonów nie ma co porównywać orange do plusa

nwm właśnie za ile czy za 30 czy za 50 i nie wiem na ile umowa.. ; o bo tata na weekend przyjeżdża(jest zagranicą ;]) ale wiem tylko, że telefon z orange ma bo nawet z tyłu klapki było logo orange.. kurde no ale dla mnie to chyba nie jest tak, ze jak wezme za 30 zł to bede musial 1100 doplacic -,- chore normalnie xD

Opublikowano

No i też zależy czy ma na doładowania, czy abonament. Przy abonamencie oczywiście cena idzie w dół.

kurde no ale dla mnie to chyba nie jest tak, ze jak wezme za 30 zł to bede musial 1100 doplacic -,- chore normalnie

No wiesz musisz spłacić telefon, przecież za darmo Ci nie dadzą.

Cena nowego telefonu to ponad 1000 zł. Przy umowie na dwa lata po 30 zł ( 24 x 30 = 720 zł ) Myślisz, że za tyle dadzą Ci telefon ?

Opublikowano

No i też zależy czy ma na doładowania, czy abonament. Przy abonamencie oczywiście cena idzie w dół.

No wiesz musisz spłacić telefon, przecież za darmo Ci nie dadzą.

Cena nowego telefonu to ponad 1000 zł. Przy umowie na dwa lata po 30 zł ( 24 x 30 = 720 zł ) Myślisz, że za tyle dadzą Ci telefon ?

no ale jak bym wzial na te 2 lata a potem bym przedłużył umowe to nie musialm bym od 700 o 1000 tych 300 zł doplacac czy jak ;| ? zielony w tym jestem.

Opublikowano

no ale jak bym wzial na te 2 lata a potem bym przedłużył umowe to nie musialm bym od 700 o 1000 tych 300 zł doplacac czy jak ;| ? zielony w tym jestem.

Nie no coś Ty oczywiście, że nie.

Dlatego na początku musisz dopłacić za telefon ;)

Opublikowano

Nie no coś Ty oczywiście, że nie.

Dlatego na początku musisz dopłacić za telefon ;)

ale chodzi mi o to, czy to jest jakiś bład na stronie czy coś? kto normalny by ,,DOPŁACIŁ" 1100 zł na 2 lata po 30 zł na karte miesięcznie? dziwne.. czy tak na serio jest? ide do salonu, biore 24 doladowania po 30 zl i pan mowi ,,zaplac 1100 zl i telefon twoj'' ? no kurwa ; ///

Opublikowano

No, a jak Ty to sobie wyobrażasz. Przecież muszą zarabiać!

Czytaj uważnie.

Telefon nowy kosztuje dobrze ponad 1000 zł. A Ty chcesz żeby dali Ci go za 720 zł ( 24 msc x 30 zł ). Przecież oni muszą zarabiać. Dlatego na początku musisz zapłacić określoną kwotę

Opublikowano

No, a jak Ty to sobie wyobrażasz. Przecież muszą zarabiać!

Czytaj uważnie.

Telefon nowy kosztuje dobrze ponad 1000 zł. A Ty chcesz żeby dali Ci go za 720 zł ( 24 msc x 30 zł ). Przecież oni muszą zarabiać. Dlatego na początku musisz zapłacić określoną kwotę

moja mama wziela bodajze nokia asha 311 w styczniu za 24 dolaowania po 30 zł i nic nie dopłacała............. tylko 1 zł dała =,=

Opublikowano

Nie ma co cenowo porównywać ten nokii do Xperii

znalazłbyś mi jakiegoś dobrego samsunga czy tam nokie 24 doładowania po 30 zł za 1 zł ;] ? bo jutro idę już po tel. a zaraz idę spać no i lipa :/ a szukam z deka i narazie nic.

Opublikowano

Nie będzie nic dobrego za tą cenę...

Na stronie twierdzą, że za 1 zł dostaniesz tylko LG L3 - dziadostwo.

Za 319 masz już Tipo.

Strasznie drogo ma plus...

Opublikowano

Nie będzie nic dobrego za tą cenę...

Na stronie twierdzą, że za 1 zł dostaniesz tylko LG L3 - dziadostwo.

Za 319 masz już Tipo.

Strasznie drogo ma plus...

wiem, ze za 319 tipo, ale nie mam tyle kasy ; x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...