Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam długie włosy i na wakacje chciałbym zrobić sobie fajną fryzurę.

Chciałbym sobie zrobić włosy w tym stylu

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbf3mjGWBS1qe4nyno1_500.jpg
http://www.hdwallpaperspot.com/wp-content/uploads/2013/02/Harry-Styles-Hairstyles.jpg
http://cdn.onedirection.net/wp-content/uploads/2012/08/liam-payne-kidney.jpg

I mam do was kilka pytań

1.Zanim pójdę do fryzjera chciałbym wzmonić włosy więc jakie odżywki używać,szampony itd ? zeby włosy nadały się do zrobienia takiej fryzury.

2.Jak pójdę do fryzjera to ułoży mi tak włosy i przefarbuje włosy ?

3.Jak układać takie włosy ?

Jeśli nie ma tutaj żadnych specjalistów to na gg podajcie mi forum gdzie jest w miare dużo osób i zna się na ten temat.

Kontakt ze mną :

GG;38759846

Za każdą dobra odpowiedz dam limit like ;c

Opublikowano

1.Zanim pójdę do fryzjera chciałbym wzmonić włosy więc jakie odżywki
używać,szampony itd ? zeby włosy nadały się do zrobienia takiej fryzury.

1. Idź do apteki, tam Pani Ci bardzo dobrze doradzi :)
2. Nie... Do tego trzeba mieć kręcone włosy i takie które nie opadają w dół tylko tak stają ja u niego :) I nie farbuj włosów lol ;_;
3. Ich się nie układa :) On je ma tak ścięte, że tylko wysuszy, po czepie łbem i już ma :)

r718w5.png

Opublikowano

Musisz mieć kręcone/falowane włosy żeby ułożyć taką fryzurę. Ewentualnie jeśli masz grube włosy, to po odpowiednim strzyżeniu można uzyskać podobny efekt.

Jeśli chodzi o szampony i odżywki, to polecam wybrać się do najbliższej hurtowni fryzjerskiej lub e-sklepu po produkty zwiększające objętość. Są droższe od sklepowych ale działają zdecydowanie lepiej.

Musiał byś pójść do jakiegoś b.dobrego salonu, bo nie jest to porsta fryzura. Przefarbować może ale jak już raz zafarbujesz to będziesz musiał to robić co miesiąc.

Jak układać to dowiesz się od fryzjera :D

Najlepiej by było jak byś wstawił zdj (twarz możesz zamazać :D) to mógłbym ocenić czy da się coś takiego zrobić.

Opublikowano

Wg mnie lepiej zetnij się na krótko i nie świruj. W ten sposób zaciera się granica między mężczyznami a kobietami... (odżywki, stylizowane fryzury?)

Opublikowano

Musisz mieć kręcone/falowane włosy żeby ułożyć taką fryzurę. Ewentualnie jeśli masz grube włosy, to po odpowiednim strzyżeniu można uzyskać podobny efekt.

Jeśli chodzi o szampony i odżywki, to polecam wybrać się do najbliższej hurtowni fryzjerskiej lub e-sklepu po produkty zwiększające objętość. Są droższe od sklepowych ale działają zdecydowanie lepiej.

Musiał byś pójść do jakiegoś b.dobrego salonu, bo nie jest to porsta fryzura. Przefarbować może ale jak już raz zafarbujesz to będziesz musiał to robić co miesiąc.

Jak układać to dowiesz się od fryzjera :D

Najlepiej by było jak byś wstawił zdj (twarz możesz zamazać :D) to mógłbym ocenić czy da się coś takiego zrobić.

Jeśli chodzi o włosy to mam na długie i wydaje mi się ze są dość mocne.

Niestety nie mam kręconych włosów czy przez jakieś preparaty nie można użyskac ten efekt?

Słyszałem ze można takie ułożyć lokówką, jeśli się nie ma kręconych włosów.

Jakie preparaty mi polecasz, bo za miesiąc wybieram się do fryzjera i chce sobie zrobić taki fryz.

Jesteś fryzjerem ? :)

Wg mnie lepiej zetnij się na krótko i nie świruj. W ten sposób zaciera się granica między mężczyznami a kobietami... (odżywki, stylizowane fryzury?)

Nie, mi w długich bardziej pasuje.

I długie bardziej pasują do rurek :P

Opublikowano

Jak co wygląda

1. Pedał

2. Koza-kujon

3. Gej xD

Jeśli naprawdę ci zależy żeby nie wyglądać jak mężczyzna to najlepiej zrób to co ci perzot podał.

@Miyoshi.

Wiem, dlatego dałem buźkę ;s

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

1.Zanim pójdę do fryzjera chciałbym wzmonić włosy więc jakie odżywki używać,szampony itd ? zeby włosy nadały się do zrobienia takiej fryzury.

Możesz spróbować z mgiełką do włosów. Szampony to sprawa bardziej indywidualna, bo na każdego działają inaczej, więc tutaj musisz wybrać się do jakiegoś specjalisty.

Tak. Pokażesz mu zdjęcie i zrobi. Oczywiście efekt końcowy może się nieznacznie różnić od tego na fotografii.

To chyba będzie najcięższy orzech do zgryzienia. Zapewne włosy tych na górze, są układane przez sztab stylistów i fryzjerów. Aczkolwiek myślę, że zaraz po umyciu musiałbyś je wysuszyć i spróbować poukładać na jakimś delikatnym żelu.

Jak co wygląda

1. Pedał

2. Koza-kujon

3. Gej

TheProcekAMD nie popisałeś się swoją znajomością orientacji seksualnych, ponieważ 'pedał' i 'gej' to to samo. :)

Opublikowano

1. Najlepszej, nie jakiegoś badziewia.

2. Na pewno ułozy, ale to też zależy od fryzjera. Nie zawsze może być aż tak bardzo identyczny fryz.

3. Fryzjer Ci wszystko powinien powiedzieć.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Niestety nie mam kręconych włosów czy przez jakieś preparaty nie można użyskac ten efekt?

Nie, ale można nadać im objętości.

Szampon:

http://www.veba.pl/product-pol-8042-Szampon-Obj%C4%99to%C5%9B%C4%87-TR-300-ml.html

Odżywka:

http://www.veba.pl/product-pol-8044-Od%C5%BCywka-TR-Obj%C4%99to%C5%9B%C4%87-250-ml.html

Słyszałem ze można takie ułożyć lokówką, jeśli się nie ma kręconych włosów.

Można lokówką albo prostownicą.

Jesteś fryzjerem ? :)

Tak.

Opublikowano

20050828210743tj2.jpg <--- normalny człowiek.. by irokez

a to jak ja Cie widze w "twoim stylu" justin-bieber-i-jego-makijaż.jpg

a jak chcesz miec twarde włosy to do pieca za!@#Rd!laj tydzien i ich nie myj :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Albo zapuszczaj i w kucyku nosz, to jest zajebiste albo ogol sie na lyso/ krotkie/afro/whatever Nigdy nie rob sobie takich wlosow bo od prawdziwych mezczyzn dostaniesz wpierdol.

NIE GRAM NARAZIE NA ZADNYM SERWIE METIN2. CZEKAM NA PORZĄDNEGO HARDA. ;>

Opublikowano

Idz sie wzorować na łan erekszyn gdzie indzej. To moze jako dziewczyna sie wypowiem:

1. musisz mieć takie wlosy NATURALNIE żadne odżywki nie sprawia, ze nagle ci sie pokrecą.

2. Zero lokówek, prostownic, farbowań. Zero.

Jestem dość tolerancyjna, mam kilku kolegow z ,,grzyweczkami" ale bicz plis, żaden z nich nie przywiązuje do nich tak wagi, w życiu by sami z siebie ich nie przefarbowali czy wyprostowali. Uwierz ze tacy sie dziewczynom srednio podobają, no chyba ze jestes w gimbazie

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Niby są jakieś szampony, które zwiększają objętość, albo wzmacniają cebulki. Najlepiej kup coś w aptece. A jak pójdziesz do dobrego salonu to ułożą Ci taką fryzurę, ale nie radzę się tak ścinać. Chyba, że wolisz chłopców :P

Opublikowano

Post vendetty mnie rozjebal sam mam fryzure na na zdj. 1 tyle ze ciemne wlosy (oczywiscie scrn vendetty) i lajt ale jak widze kogos kto ma pedalskie grzywki cienie oczu chuje muje koszulki jestem bosski czy chuj wie co z lumpeksu mam mu ochote przyjebac albo wysmiac go i zapytac go jak tam jego chlopak

asd

Opublikowano

Ja pierdole. Idź być pedałem gdzie indziej, elo, nara.

Użytkownik nagrodzony %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...