Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział ale nie znalazłem działu z telefonami :p.

Opłaca się to kupować ? miał to już ktoś ? prosze nie patrzcie na cene i chińskie podróbki liczy się dla mnie pracowitość telefonu czyli jak działa czy tnie jak gry działają czy da się normalnie dzwonić/pisać i jak internet działa

http://allegro.pl/i9300-wifi-tv-menupl-bez-simlocka-wys-24h-gratis-i3067791270.html

Opublikowano

Słaby ekran, słaby aparat, słabe wszystko, ale tańszy od tych zabawkowych na targu :P

Jak dla dziecka, to można kupić, za 20zł, to nawet jak Ci cegłę sprzedadzą to nie będzie żal^^

Daj znać jak kupisz co dostałeś.

@Edit.

Patrz koszt wysyłki 120zł:D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Takie telefony bardzo czesto padaja, kupujac taki telefon albo masz szczescie i wszystko bedzie dzialalo poprawnie (wifi, bluetooth, polaczenia telefoniczne, internet itp) albo trafisz na sztuke gdzie cos nie bedzie dzialalo jak trzeba. Gwarancji takie telefony w praktyce nie posiadaja, jak odeslesz taki telefon na gwarancje to jak bedziesz mial szczesnie dostaniesz go po kilku miesiacach naprawionego, po czym znowu cos w nim padnie.

Ogolnie takich telefonow sie nie bierze, w tej cenie mozna miec np. lg gt540 ktory jest o niebo lepszy od tego chinczyka.

Opublikowano

Aparat mnie nie interesuje, co masz na myśli słaby ekran ? że spadnie to po nim ?

to, że spadnie i po nim to tak mają wszystkie fony.

Mi chodzi o rozdzielczość.

Obejrzyj sobie filmik, co Ci Up podesłał, ja bym kupił coś pewnego.

436951440626370320491.png

Opublikowano

telefon porażka, boże jak bym taki miał mieć to wolał bym cegłę z wielkim zailaniem w kieszeni ;)

telefon za 200 zł ?

przykładowo Lg P350, sony xperia x8

dużo jest ciekawych tele w tej cenie - nie warto brać tego chiniola wyprodukowanego w zakładzie mięsnym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...