Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod i zmiana bonusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ustawiacie w id czarow jak bot wam bony zmienia bo ja zostawiam ale moze trzeba cos innego tam wklepac zeby lepsze bonki wchodzily prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

naciskam f8 wyskakuje okienko to zmiany bonów i mam czas 0.7 (gdy wlaczam tak sie ustawie) i ID czarow 71038(czy jakos tak)

Czy znane jest jakies inne ID czarów ktore zwieksza powodzenie na zrobienie takich bonów jakie chcemy

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.

Okienko do zmiany ID służy do tego żeby zmienić ID bo na niektórych servera jest inne i bonów nie zmienia

Opublikowano

naciskam f8 wyskakuje okienko to zmiany bonów i mam czas 0.7 (gdy wlaczam tak sie ustawie) i ID czarow 71038(czy jakos tak)

Czy znane jest jakies inne ID czarów ktore zwieksza powodzenie na zrobienie takich bonów jakie chcemy

To wszystko zależy od szczęścia. ID na jednym serwerze jest tylko jedno i nie wpływa na 'lepsze' bonusy (nic na to nie wpływa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...