Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podobne do CA

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siiema .
Wiem ,że tych tematów jest od groma .

Ale niech ktoś pomoże i da dobrą odpowiedź ! ;o

Więc ..

Poszukuję podobnej gry do Combat Arms ..

grałem w gry m.in

- BlackShot

- A.V.A

- Project Blackout

- Operation 7

- Team Fortess

i te gry co są na tym forum ( widziałem gameplay'e . Nie zachęcają mnie jakoś )

- Warrock ? ( odpada w 100 % )

- Wolfteam ? ( bez sensu gra )

- American Army 2,3 ( też odpada ! )

- nie żadne gry typu , Crysis , Call Off Duty , Batlefielld itd .

Szukam równie podobnej gry do CA , równie wciągającej .

Czekam na odp ;)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Oczywiście że ArcticCombat świetna gra lepsza od CA i tam kupujesz od razu perm gra nastawiona na e-sport tutaj wróciłem bo mam sporo permów ale zastanawiam się nad sprzedaniem tego konta i wróceniu do Arctica :)

Opublikowano

Ja nie wiem co wy wgl piszecie user który napisał że poszukuję podobnej gry do Combat Arms a czy Counter Strike ma co kolwiek podobnego do CA? Chyba nic więc proszę czytajcie co piszą tak jak napisałem Arctic combat w sumie niektórzy mówią że to kopia CA BF i CounterStrike

Opublikowano

Ja nie wiem co wy wgl piszecie user który napisał że poszukuję podobnej gry do Combat Arms a czy Counter Strike ma co kolwiek podobnego do CA? Chyba nic więc proszę czytajcie co piszą tak jak napisałem Arctic combat w sumie niektórzy mówią że to kopia CA BF i CounterStrike

FPS to FPS.. Szuka głównie "strzelanki" więc o co ci chodzi?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

BlackShot

Project Blackout

Operation 7

Project Blackout

- Operation 7

Te dwie napisał że odpadają :)

Może zagraj w CS'a najlepsza strzelnka albo w Battlefielda jakiegos

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Japierd jak czytam wypowiedzi niektórych ludzi to mnie się rzygać chcę "FPS to FPS" ale ten pan kur chcę coś podobnego do CA tak samo Ca to samo co cs na lepszym silniku ludzie opanujcie się "Boże widzisz a nie grzmisz"

Opublikowano

Wg mnie nie ma podobniejszej gry do ca jak Arctic Combat. Ew. możesz pograć w CrossFire lub Counter Strike albo Black Shot

Opublikowano

a wiesz ze jak ktoś się interesuje CA to wie ze to połączenie CS'a I BF'a? (czy tam CODA) :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

A.V.A / Crossfire / Arctic Combat

taka trójca, która mi się kojarzy z CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...