Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strony z poradnikami

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Słuchajcie, potrzebuję stron z DOBRYMI poradnikami.

Podobno mobafire ma tandetne poradniki, więc chciałbym się z nich przerzucić na inne.

A jadę na poradnikach, bo nie jestem na tyle doświadczony, by już teraz tworzyć swoje buildy i sposoby gry.

Daję lajki.

PS. Nie pisać mi "Oczywiście MPC Forum!" - takie odpowiedzi będę zgłaszał. (Nie, żebym nie lubiał MPC. Po prostu jakoś, nie wiem dlaczego, ale te poradniki mi nie podchodzą. :D)

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Lolking - dopiero od kilku miesięcy zajmuje się buildami, trochę potrwa zanim one się unormują i nabiorą jakiegoś tam poziomu.

Solomid - Najlepsza strona, najwięcej doświadczonych graczy wstawia swoje solucje do championów i niejednokrotnie się przydały.

Mobafire - tu się zgodzę poradniki to oni mają zrobione na odwał żeby narobić wyświetleń strony...

mpc - bez obrazy ale buildy tutaj piszą ludzie którzy się do tego nie nadają, żeby nabić postów. Ponadto nie ma żadnej gwarancji co do gracza piszącego poradniki, nie mam pewności czy ma on nawet dajmy na to ten 30 lvl... Oczywiście bez obrazy...

how2win - jeżeli zależy Ci na jakości wskazówek to tam także dlugo nie pociągniesz...

16k7y4p.png

Opublikowano

Lolking/championselect.net

na MPC nie ma co wchodzić

na MobaFire nie ogarniają, i gdy zmienia się meta czyli inne itemki są w modzie oni tego nie uaktualniają

Fakt dobre jest solomid, też używałem,

ale na champion select jest bardzo poręcznie, ponieważ masz zarazem kontry i dobre buildy.

Bez championselect rankeda nie zaczynam :P

http://www.championselect.net/

Klikając na championa po prawo wyświetlają się kontry, po lewo postacie silne na daną postać

Tzn. jeżeli szukasz np. Mordekaiser.

Po prawo masz to co kontruje Mordekaisera, po lewo to co kontruje Mordekaiser :P

Jasne czy zawiłe, takie jest moje zdanie :)

lolzed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...