Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug na Odłamki

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idziemy do alchemika, naszykowywujemy sobie już coś takiego:

0310190948.jpg

OK, ustawiamy sobie jakoś po środku na dole, żeby było łatwiej trafić.
Klikamy "Transmutacja Smoczego Kamienia".
Następnie "Kontynuuj" i szybko OK na sklepie.

Tyle ;d.

Co to powoduje? Kamień nam się tworzy, a z EQ Odłamki nie znikają.

Opublikowano

Nagrywaj na yt jak wszystko bugujesz , po pierwsze zarobek , po drugie lepsza pomoc :) Dzieki , że wróciłeś , jak zwykle łapa.

Opublikowano

No no no widzę że naprawdę potrzebna Ci jest kasa :) Dało Ci to solidnego kopa w wyszukiwaniu bugów ;) I dobrze odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wielkie dzięki ;), może rzeczywiście zacznę filmiki robić, i zamiast pisać w tematach to po prostu link na YT, od dzisiaj wieczora zacznę ;)
Hehe, kopa może nie, przez przypadek je wymyśliłem

Opublikowano

Hmm a jeżeli nie mam takiego czegoś jak alchemik na prywatnym serwerze DivineWorld?

Priwy to gówno, nawet mi się tam nie chce bugów wymyślać

Opublikowano

Bardzo szanuję Twoją pracę i rozumiem, że chcesz też coś z tego mieć, jednak linki do płatnego pobierania plików są niedozwolone na MPCforum. Może znajdź inną metodę na to, a myślę, że zyskasz więcej. Tym czasem zostawiam like'a za pracę i odnalezienie tego błędu (widzę, ze kilkumiesięczna beta się nie sprawdziła). :-)

Opublikowano

Bardzo szanuję Twoją pracę i rozumiem, że chcesz też coś z tego mieć, jednak linki do płatnego pobierania plików są niedozwolone na MPCforum. Może znajdź inną metodę na to, a myślę, że zyskasz więcej. Tym czasem zostawiam like'a za pracę i odnalezienie tego błędu (widzę, ze kilkumiesięczna beta się nie sprawdziła). :-)

Przepraszam, nie wiedziałem, że są niedozwolone, nikt wcześniej mnie nie uprzedził, ale cóż...ja tam i tak sobie poradzę, mam drugi pomysł ;).

I fajnie że kilkumiesięczna beta, wymyśliłem to w niecałą minutę...

PS: A wcześniej chyba nie było niedozwolone?

Bo z 2 lata temu na HF wrzucałem i nikt się nie upominał ;p

Opublikowano

Przepraszam, nie wiedziałem, że są niedozwolone, nikt wcześniej mnie nie uprzedził, ale cóż...ja tam i tak sobie poradzę, mam drugi pomysł ;).

I fajnie że kilkumiesięczna beta, wymyśliłem to w niecałą minutę...

PS: A wcześniej chyba nie było niedozwolone?

Bo z 2 lata temu na HF wrzucałem i nikt się nie upominał ;p

Bo teraz mpc ma pojebane zasady i tylko kokoszowi może się hajs zgadzać a reszta ma przyciągać userów i gówno mieć ze swojej roboty.

Opublikowano

Bo teraz mpc ma pojebane zasady i tylko kokoszowi może się hajs zgadzać a reszta ma przyciągać userów i gówno mieć ze swojej roboty.

Ehem, nie musisz od razu hejtować Kokosza i całego forum że jest...kiepskie.

Po części nie dziwne że chce kasę tylko dla siebie, myślisz że forum stoi na darmowym serwerze, który utrzymuje około 5k ludzi dziennie? ;).

I gdzie jest napisane że userzy na forum będą coś mieli z tego że wrzucają cheaty i bugi, nigdzie.

Tylko mi o to chodzi, że czy plik będzie na sendspace, czy turbobit, według mnie nie robi to różnicy, szczególnie że plik i tak jest, nie rozumiem w czym rzecz że zabraniane jest PPD

Opublikowano

Ehem, nie musisz od razu hejtować Kokosza i całego forum że jest...kiepskie.

Po części nie dziwne że chce kasę tylko dla siebie, myślisz że forum stoi na darmowym serwerze, który utrzymuje około 5k ludzi dziennie? ;).

I gdzie jest napisane że userzy na forum będą coś mieli z tego że wrzucają cheaty i bugi, nigdzie.

Tylko mi o to chodzi, że czy plik będzie na sendspace, czy turbobit, według mnie nie robi to różnicy, szczególnie że plik i tak jest, nie rozumiem w czym rzecz że zabraniane jest PPD

Nie napisałem, że forum jest kiepskie ;-)

Forum stoi na chujowym serwerze który wykłada się przy 7k online.

Kokosz z pewnością nie dokłada do serwera, zwłaszcza po ostatnim dojebaniu reklam.

Nigdzie to nie jest napisane, ale niektórzy też chcą coś zarobić (np. Ty) i nie wiem w czym to przeszkadza kokoszowi który de facto nic na tym nie traci.

Opublikowano

Nie napisałem, że forum jest kiepskie ;-)

Forum stoi na chujowym serwerze który wykłada się przy 7k online.

Kokosz z pewnością nie dokłada do serwera, zwłaszcza po ostatnim dojebaniu reklam.

Nigdzie to nie jest napisane, ale niektórzy też chcą coś zarobić (np. Ty) i nie wiem w czym to przeszkadza kokoszowi który de facto nic na tym nie traci.

Hehe, słowem "kiepskie", zastąpiłem przekleństwo ;p

No właśnie nie wiem, co mu szkodzi jak ludzie chcą zarobić, miliony linków po forach jak megawa...(wiadomo, nie chce robić reklamy) itp., a tutaj akurat nie można, to nie wiem jaki jest sens robienia cheatów, botów czy skryptów, jeżeli nic z tego ludzie nie będą mieli...robić za darmo?

Kto by chciał

Opublikowano

to nie wiem jaki jest sens robienia cheatów, botów czy skryptów, jeżeli nic z tego ludzie nie będą mieli...robić za darmo?

Kto by chciał

Napisałem to samo dwa posty wyżej i Twoja odpowiedź

Takie tam, troszkę się czepiam :D

A tak serio, forum nie jest ani kiepsie, ani chujowe tylko administracja odpierdala jakąś maniane ;)

No ale właśnie przez takie zakazy podejrzewam, że ludzie mniej chętniej będą tu chcieli publikować swoją pracę, na czym forum straci, a czy straciło by na tych linkach do serwisów na których się zarabia? Takie pytanie trzeba zadać kokoszowi, ciekawe jaka idea przyświecała mu dając taki zakaz ;)

Opublikowano

Napisałem to samo dwa posty wyżej i Twoja odpowiedź

Takie tam, troszkę się czepiam :D

A tak serio, forum nie jest ani kiepsie, ani chujowe tylko administracja odpierdala jakąś maniane ;)

No ale właśnie przez takie zakazy podejrzewam, że ludzie mniej chętniej będą tu chcieli publikować swoją pracę, na czym forum straci, a czy straciło by na tych linkach do serwisów na których się zarabia? Takie pytanie trzeba zadać kokoszowi, ciekawe jaka idea przyświecała mu dając taki zakaz ;)

Hmm...a co najciekawsze, wszystkie linki jakie tu wrzucałem to te za które dostaje kasę...od 3 lat i nic.

Teraz chce dorobić to nie mogę, ciekawe czy pousuwają mi linki, jeśli tak, to nie mam tu już co robić ;)

Opublikowano

Hmm...a co najciekawsze, wszystkie linki jakie tu wrzucałem to te za które dostaje kasę...od 3 lat i nic.

Teraz chce dorobić to nie mogę, ciekawe czy pousuwają mi linki, jeśli tak, to nie mam tu już co robić ;)

Pousuwają, bądź tego pewien :)

Opublikowano

Już drugi TuT,masz prawdziwy talent do wyszukiwania bugów,bardzo przydatne(działa bo sprawdziłem)Mam nadzieje,że więcej bugów wyszukasz;) Jak pisali koledzy wyżej faktycznie rób filmiki.Łap +

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Priwy to gówno, nawet mi się tam nie chce bugów wymyślać

Mylisz się. ;) Privy mają lepsze powodzenie niż ten Pl. ;)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Mylisz się. ;) Privy mają lepsze powodzenie niż ten Pl. ;)

Powodzenie może i mają, ale więcej dzieci itd., które na PL nigdy nie wbiły skilli na P, czy +80 lvl i EQ +9, to chcą chociaż na priv, żeby zobaczyć jak to jest.

A ja i tak zdania nie zmienie ;), według mnie lepiej się na PL pomęczyć, większa satysfakcja, na privie wczoraj jakimś wbiłem 93 lvl w 30 minut...

We EQ na 30 lvl, tylko że wybonowane...

Opublikowano

To już tak jest. :) A na Plu może i by grało ludzi od zajebania gdyby nie ta grota która wszystko popsuła ... -.-

A ten update niedawno to już wgl. :> Pl bd dobry gdy privów wgl nie bd... ale to nigdy nie nastąpi. ; >

sygnatura1w.png

Opublikowano

Dzięki ;) wszystko jak w temacie działa ;) widać że chce Ci się szukać bugów :] 5

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Widać ,że pracujesz i szukasz bugów z tymi sklepikami :D , oczywiście działa tak jak to u biologa.

Zacznij nakręcać jakieś fajne filmiki jak to robisz.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...