Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera wybrać?

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki mam typ serwera wybrać minez czy skyblock?>????? daje like za odp

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Hmm, polecam Ci skyblock, naprawdę fajny tryb. Polecam. Początki są nudne ale potem masz co do roboty, jeszcze na multi to wgl jest zabawa ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Ach nie mam aż tyle kasy na 100 slotów :P no chyba że po starcie serwera(mam na craftserve) dużo osób kupi vipa lub wspomoże serwer na tyle że będzie się dało kupić taki serwer :) No chyba że jest osoba która z chęcią zasponsoruje 100 slotowca pisać pw :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Skyblok znudził się , jak chcesz to rób ten Minez , ale to już zależy od ciebie .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Skyblock jest ich dużo ale jeśli już nie będziesz miał co zrobić to ^^.

Jeśli dobrze zrobisz serwer MineZ to na pewno będzie grywalność ale wątpię że go zrobisz "dobrze"

Opublikowano

A ja polecam FreeBuild, o którym już nikt nie pamięta to Legenda serwerów teraz tylko FUN. Szkoda szkoda.

Opublikowano

Jak pisali Panowie na górze, Aktualnie nie ma sensu robić kolejnych skyblocków których i tak jest za dużo a Serwerów minez jest bardzo mało i myślę jeśli był by dobrze skonfigurowany grało by na nim sporo osób.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Ja tam wolę MineZ grałem nieraz na takich typów serwerach i jest po prostu hardkorowo :D Aż tętno wzrasta jak cię otaczają hordy zombie :D

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Ja osobiście polecam SkyBlock, na początku w sumie , nie masz nic. I , aby coś tam mieć trzeba naprawdę się napracować, dzięki temu gra jest bardziej ciekawa i Efektowna. Naprawdę bardzo polecam, jeżeli jesteś zwolennikiem danych gier, to na pewno to będzie coś dla Ciebie .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Skyblock i MineZ :D ale SkyBlock

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Polecał bym ci Serwer Survival+Frakcje+McMMo i Zapraszam Na Ten Serwer Lifepvp.gomc.pl

Śćiagnijcie Mi Te 25 % !!!

Opublikowano

Najlepiej "sprzedają się" serwery oryginalne, czyli takie, które sam wymyślisz. Wiąże się to z ogromem pracy, ale także i pieniędzy (czyt. serwer sam się będzie utrzymywał) ;)

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...