Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy !

botek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem jak instaluje lub robie reinstall punk bustera wyskakuje komunikat , "Tests completed succesfully wihout error " , Prosze o szybka pomoc bo zrobilem sobie nowe konto w BFP4F i dostalem na jeden dzien bronie dla mechanika i chce sobie dzisiaj pograc ..... Prosze to jest mi potrzebne plisssss !!!!!!!!!!!!!!!!!! dam limit like !!!

Opublikowano

Nie wiem w czym problem... Przecież jest napisane że test ukończony pomyślnie... gra się nie włącza czy coś? Opisz może...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To, że w zdaniu jest słowo "error", nie oznacza od razu błędu... poza tym tekst jest w oczojebnym zielonym kolorze, więc chyba widać że chodzi o sukces. Na przyszłość proś o pomoc jeżeli naprawdę coś się dzieje. Nawet gdybyś miał jakiś błąd, ale dałoby się grać, to co za problem?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chce żebyśmy mu pomogli, ale nam nie napisze w czym problem. PRZECIEŻ MY NIE JESTEŚMY DUCHAMI ŚWIĘTYMI I NIE WIEMY JAKI MASZ BŁĄD!

Opublikowano

Na przyszłość trochę spokojniej i kulturalniej... Nikt cię tu nie obraża ani nic w tym stylu, wystarczyłoby podać szczegóły i byśmy pomogli...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...