Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zamiana dzwięków

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam pytanie czy da się zamienić dzwięk z Polskiej wersji "Pierwsza Krew" "Dwa trupy" itd itp

na takie po angielsku "First Blood" "Double Kil" itd itp ale żeby były skille opisane po Polsku i cała gra

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Da się, bez problemu.

Wchodzisz w folder, gdzie masz zainstalowanego LOL --> RADS --> Projects --> lol_game_client_pl_pl --> managedfiles --> 0.0.0.102 --> data --> menu --> otwierasz notatnik i kopiujesz całość (ctrl+a --> ctrl+c) --> lol_game_client_en_gb --> managedfiles --> 0.0.0.91 --> data --> menu --> otwierasz ten notatnik --> wklejasz wcześniej skopiowany tekst --> zapisujesz i cieszysz się angielską ścieżką dźwiękową :)

Przy starcie lola , masz panel patchowania i tam gdzie zmieniasz region możesz zmienić język..

Czytaj na drugi raz, co chce uzyskać autor tematu.

Opublikowano

A jak nie mam nic w folderze 0.0.0.102 a mam coś w 0.0.0.104 to moge z tego drugiego wziąć ?

Albo z tym lol_game_client_gb nie mam 0.0.0.91 wgl to mam to wrzucić do 0.0.0.111 ?? tlye że w tym 0.0.0.111 nic nie ma :D ale jest coś w 0.0.0.110 ( OMG ALE DO POGMATWANE)

1_5565b449c02ad.png

Opublikowano

Jeżeli w tym 0.0.0.104 masz plik tekstowy fontconfig_pl_PL to skopiuj z niego całą zawartość (ctrl+a ctrl+c) i potem wklej(zamień tekst w notatniku w lol_game_client_gb) w odpowiednim folderze, w którym masz.

Opublikowano

Oz w mordke mam cały ten angielski tekst usunąć u wkleić ten Polski ok dzięki ;P Japitole teraz 5 min będę tą angielskie zaznaczał do usunięcia no ale dzięki za pomoc i Like it

1_5565b449c02ad.png

Opublikowano

To klikasz ctrl+a usuwasz i potem ctrl+c, żeby wkleić ten polski tekst ;)

Opublikowano

Nie działa. Skopiowałem z ostatniego folderu w pl ten tekst do ostatniego folderu w eng i wyświetlało nadal polskie napisy Pierwsza Krew etc. ale dźwięku wgl nie było ani polskiego, ani angielskiego. BTW w tych folderach z liczbami jest kilka plików o nazwie fontconfig_pl_PL oraz fontconfig_en_GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...