Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto paypal lub inne. Nieletni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 15 lat i chciałbym zrobić konto paypal następnie zbierałbym tam pieniądze poprzez sms gdy skończę 18 lat otworzyłbym konto w banku i przelałbym tam uzbierane pieniądze. Czy jest taka możliwość bez wiedzy rodzica? Jak nie to może jest jakaś inna opcja ponieważ chciałbym zbierać już pieniądze na przyszłość przez internet. Bez wiedzy rodziców bo już 2 lata zakładają mi konto w banku xD

Opublikowano

Cześć mam 15 lat i chciałbym zrobić konto paypal następnie zbierałbym tam pieniądze poprzez sms gdy skończę 18 lat otworzyłbym konto w banku i przelałbym tam uzbierane pieniądze. Czy jest taka możliwość bez wiedzy rodzica? Jak nie to może jest jakaś inna opcja ponieważ chciałbym zbierać już pieniądze na przyszłość przez internet. Bez wiedzy rodziców bo już 2 lata zakładają mi konto w banku xD

możesz zaryzykować i zrobić w paypalu ale mogą ci je zamrozić do puki nie podasz karty bankowej

ale pamiętaj żeby mieć paypala trzeba mieć 18 oczywiście nie wejdą ci do domu i tego nie sprawdzą ale będą mieli prawo zabrać ci pieniądze jak coś im nie będzie się zgadzać

1330007971-U359964.png

Opublikowano

W tym rzecz że jak zrobię konto gdzie napisze mam 18 lat i za 3 lata zrobię to konto w banku to u nich na stronie będę miał już 21 lat a w banku 18.

Opublikowano

Zaryzykuj :D , nie wyznaczą ci karę śmierci , też bd robił konto pp (mam 14lat) , ale konto w banku mam ..Bd ryzykował ( adrenalinaaa!) ,tak ja @upki napisały nic Ci się nie stanie.

Opublikowano

Ja tam konto na paypalu mialem juz daaawno, jeszcze nie bylem "dorosły".

Zresztą tak samo na allegro mam konto z 8 lat a jak je zakładałem to byłem jeszcze szczylem z podstawówki :)

Nie masz co się bać, rób konto i już, zresztą już dawno temu obiło mi się o uszy że można mieć konto na paypalu od 13lat.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...