Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Program NFS World przestał działać

grzypek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z worldem tzn. że np pojeżdżę 2 min i wyskakuje mi błąd, że program nfs world przestał działać, a nawet wyskakuję wtedy kiedy klikam wejdź do gry mam tak od rana. Można coś z tym zrobić? Dodam, że wcześniej nie miałem problemów z worldem dopóki nie zaczęło się to ciągłe wyłączanie serwerów.

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, wyłącz antywirusa i zaporę, uruchom ze zgodnością.

@edit

W tej chwili EA ma jakieś drobne problemy z serwerami, więc pewnie dlatego tak masz. Jak wszystko ustabilizują to powinno być już ok.

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, wyłącz antywirusa i zaporę, uruchom ze zgodnością.

@edit

W tej chwili EA ma jakieś drobne problemy z serwerami, więc pewnie dlatego tak masz. Jak wszystko ustabilizują to powinno być już ok.

Ok zrobię wszystko co wymieniłeś, dzięki można zamknąć.

@edit

Pomogło wyłączenie antyvirusa i uruchomienie ze zgodnością, bo sterowniki mam aktualne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...