Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bronie

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym sie spytac jak rozrózniac bronie ;d

TO tak bronie maja 4 podpunkty:

1. Damage

2. Speed

3. Accuracy

4. Recoil

Chciałbym, żebyście wytłumaczyli mi kazdy ten podpunkt wiem, że np. damage to ile hp zabiera, ale to te damage jest liczone na jeden strzał? Speed to chyba szybkośc strzelania ;d Nie wazne wytłumaczcie kazdy podpunkt za pomoc lajk

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Siemka chciałbym sie spytac jak rozrózniac bronie ;d

TO tak bronie maja 4 podpunkty:

1. Damage

2. Speed

3. Accuracy

4. Recoil

Chciałbym, żebyście wytłumaczyli mi kazdy ten podpunkt wiem, że np. damage to ile hp zabiera, ale to te damage jest liczone na jeden strzał? Speed to chyba szybkośc strzelania ;d Nie wazne wytłumaczcie kazdy podpunkt za pomoc lajk

1. Damage - ,, zadawany cios " czyli ile hp zabiera przeciwnikowi.

2. Speed - szybkość wystrzału broni.

3. Accuracy - dokładność broni.

4. Recoil - rozrzut broni, czyli jak bardzo ją rozrzuca do góry.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. Damage - ,, zadawany cios " czyli ile hp zabiera przeciwnikowi.

2. Speed - szybkość wystrzału broni.

3. Accuracy - dokładność broni.

4. Recoil - rozrzut broni, czyli jak bardzo ją rozrzuca do góry.

1.yyyy... te damage to te procenty są liczone na jedna kule? w sensie, że jedna kula zabiera np. 40% hp?

2. Im więcej speed tym szybciej kule strzelają ;d?

3. Dokładność czyli? ;p

4. Rozumiem ;d, Ale im więcej % tym mocniejszy rozrzut i mocniej ja rzuca? czy im większy % to tym lepiej bo mnie rzuca jak się ją strzela?

Opublikowano

1.yyyy... te damage to te procenty są liczone na jedna kule? w sensie, że jedna kula zabiera np. 40% hp?

2. Im więcej speed tym szybciej kule strzelają ;d?

3. Dokładność czyli? ;p

4. Rozumiem ;d, Ale im więcej % tym mocniejszy rozrzut i mocniej ja rzuca? czy im większy % to tym lepiej bo mnie rzuca jak się ją strzela?

1. Zależy gdzie trafisz, to jest chyba średnia.

2. Tak

3. Czyli np. z daleka strzelisz to jest dokładna. Masz np. AI_AW to strzelisz np. 3 metry od playera a ona go trafi( chodzi mi o kierunek )

4. Tak, im więcej recoilu tym bardziej ją rzuca. Im większy % recoilu tym gorzej - bo ciężko opanować broń.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

3. Czyli np. z daleka strzelisz to jest dokładna. Masz np. AI_AW to strzelisz np. 3 metry od playera a ona go trafi( chodzi mi o kierunek )

Czyli tu chodzi, że daleko kula leci? CZy nie o to chodzi?, bo jak nie o to, to nie rozumiem ;D Bo kula chyba bez końca leci? i im więcej % tym lepiej?

Opublikowano

Czyli tu chodzi, że daleko kula leci? CZy nie o to chodzi?, bo jak nie o to, to nie rozumiem ;D Bo kula chyba bez końca leci? i im więcej % tym lepiej?

To chodzi o to, że jak strzelasz z np. 400 metrów to strzelasz z większą dokładnością... kula nie leci w prawo i lewo tylko do celu.

Im więcej % tym lepiej, bo ma większą dokładność.

@down

Praktycznie to to samo.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...