Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Membership

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, właśnie wróciłem do gry w RuneScape i mam pytanie na temat membershipa.

Czy jest obecnie jakaś możliwość zdobycia membershipa za darmo?

Wiem, że była opcja miesięcznego membershipa dla osób które grają od dawna, lub dla tych którzy rejestrowali sie w 2012.

Ale teraz chyba tego już nie ma, a nie mam ochoty wydawać hajsu bo sam jeszcze nie wiem czy na poważnie wracam do gry.

Widziałem jakieś PIN generatory, działa to?

Bo na youtubie pare filmików jest, komenty same pozytywne, a like momentami ponad 3000 o.O

Dlatego zastanawiałem sie nad pobraniem takiego pin generatora, i przetestowaniem.

Co o tym sądzicie?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Ja natomiast mam konto od 2003/2004 roku, ale nie zmienie to faktu, że nie dawno była taka opcja (darmowy membership).

Raz była też opcja powrotu do RuneScape, jeżeli nie grałeś przez 6 miesięcy to dostawałeś darmowego membershipa na 30 dni, zachęcajac do powrotu do gry.

Wiem bo raz mnie to zmusiło do ponownej gry na kilka miesięcy. Co do tych pin generatorów to poczytałem troche na internecie i w sumie zasada działania takich programów brzmi sensownie.

Na dodatek wątpie aby ktoś zadał sobie tyle trudu aby wbić 3k like na youtube, poza tym generator o którym mówie został zrobiony przez Exile Runescape, kiedyś zrobili jednego z lepszych botów (w tamtych czasach). Co prawda tylko w skałki walił i odnosił ore do banku, ale wtedy to był szał :D

Dobra, w każdym razie dzięki za odpowiedź, zaraz sprawdze ten generator.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiecie chociaż jak działają takie generatory?

Wypełniasz ankietę, wysyłasz esemesa za pięć złotych, włączasz nim aplikację, która załącza Ci coś, co będzie Ci stopniowo zabierało hajs, chyba, że wyłączysz ją sms'em za 15zł. (Historia kumpla, legit)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu dostawało się przy robieniu nowego konta darmowy members na 30 dni, przy zaproszeniu kolegi do gry dostaje się na 15/30 dni też.Pozdrawiam

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Jest nowy item co daje 14 dni memba.

Za darmo możesz dostać za werbowanie nowych użytkowników którzy kupią memba ;d

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...