Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 6-7Bon i Nie daje pkt statusu od 140lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. No tak jak w temacie.

6-7 Bon - Gdy chcę go włożyć to zachowuje się tak jak zwykły item np jakbym wziął perłę i próbował ją przesunąć to ta 1 kratka robi się na czerwono ze nie można, albo jakbym chciał włożyć kd broni do zbroi. Jedyne co zmieniłem to Flag u nich żeby można było grupować je po 200 sztuk, bo w sklepach są po 50, zmieniłem flag na liczbę 20 tak jak bony 1-4, które działają.

130lvl - No co tu mówić? Nie dostaje pkt statusu powyżej 130lvl więcej nie mam co pisać o tym.

Pliki serwerowe by RyKoX. Z góry dziękuję za pomoc.

Sory od 130lvla

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Nie wiem dokładnie lecz pewnie pkt. statusu na plikach rykokxa po 140 lvl są wyłączone musisz to zedytować w bazie . Do tematu . Gdzie to się znajduje to nie Powiem ci dokładnie bo sam się nie orientuje .

A 6-7 bon jest dobrze wgrane wszystko ;) ? I dobre ID w shop ?

Opublikowano

No właśnie tak patrzę i mam mieć niby:

24576

Działa ale mogę mieć tylko 1 w grupce i jak przeciągam to jest już na żółto ale nie chce włożyć, nic się nie pojawia.

we flag, ale ja nie znam się na flag każdym i nie wiem jakie tam liczby można wpisywać zaraz sprawdzę. Dałby ktoś radę pokierować z tymi pkt statusu bo ja kompletnie

nie wiem gdzie to jest.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

pkt statusu są w matrycy Lvl .

A 6-7 bon masz zbugowane . Wpisz na google . " Nie moge dodać 6-7 bonu" Widziałem wiele razy ten temat.

Opublikowano

Robiłem już wszystko i nic.

@

6-7 bon - coś z game lub jakimś difem bo wgrałem kopie i jest ok, ale też teraz nie mogę łączyć ich bo jak dam na "20" to już nie mogę ich łączyć, traktuje jak zwykły item. Teraz będę szukał co. Pozostały tylko te staty, ale tu już się nie znam.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

no difa wiem jak wgrać, ale to:

Funkcja:

else
{
v13 = *(_BYTE *)(a1 + 1290);
if ( v13 > 127 )
{

Nie wiem jak wgrać takie coś i to:

v12 = MINMAX(1, a2, 250);
v13 = CHARACTER__GetPoint(a1, 25);
v14 = CHARACTER__GetPoint(a1, 26);

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Ta funkcja to tylko wyjaśnienie, a dokładnie którą funkcję i jak zmienia dif. Jeśli wgrasz dif twoja funkcja w game zostanie zmieniona na w/w.

Jedyne co musisz zrobić to wgrać difa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...