Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie FMG9 Magpul

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie odnośnie tej że broni dziwne ponieważ gdy podnosiłem tą broń nie raz lub gdy podnosiłem epicka tej że broni grało mi się nią wyśmienicie cały czas multi ultra fantastic i unb teraz gdy parę dni temu kupiłem tą broń gra się dobrze aczkolwiek nie mogę powiedzieć że bardzo dobrze nie wiem czym to jest spowodowane nie wie ktoś może czy tej broni nie znerfili jakoś ostatnio?Dzięki z góry za odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie odnośnie tej że broni dziwne ponieważ gdy podnosiłem tą broń nie raz lub gdy podnosiłem epicka tej że broni grało mi się nią wyśmienicie cały czas multi ultra fantastic i unb teraz gdy parę dni temu kupiłem tą broń gra się dobrze aczkolwiek nie mogę powiedzieć że bardzo dobrze nie wiem czym to jest spowodowane nie wie ktoś może czy tej broni nie znerfili jakoś ostatnio?Dzięki z góry za odpowiedzi

Nic się w niej nie zmieniło. Takie miałeś wtedy po prostu wrażenie, że jest pro. Teraz Ci się powoli znudziła. Tak samo mam z CZ scorpionem. Jak podnosiłem to same multi etc. Kupiłem go, jest dobry, lecz nie tak samo jak wtedy. Im dłużej grasz bronią tym bardziej się Ci wydaje słabsza i nudna.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

tez tak mam z bronmi. Jak ja podnosiłes byles uswiadomiony i pewny siebie, ze jesteś pro.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nic się w niej nie zmieniło. Takie miałeś wtedy po prostu wrażenie, że jest pro. Teraz Ci się powoli znudziła. Tak samo mam z CZ scorpionem. Jak podnosiłem to same multi etc. Kupiłem go, jest dobry, lecz nie tak samo jak wtedy. Im dłużej grasz bronią tym bardziej się Ci wydaje słabsza i nudna.

dlatego dziwie sie gdy ludzie pisza po co 2 smg na perma. po jakims czasie bron sie nudzi i nie da sie nia grac :)

Opublikowano

No ja mam Ump45 P90TR Czscorpion evo PP19 Mod Mp7 Mod Magpul FMG9 i Famae S.A.F na 80 dni i nudzi mi się wszystko co by nie kupić

Opublikowano

Moze podniosłes wersje epicka tzn. Banshee tej broni i to jest ta róznica

Chyba by zauważył, że gra epikiem niż zwykłą bronią..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Napisał , ze podnosił epicką wersje tej broni więc mógł grać raz tą , raz drugą bronia i mogło mu sie wydawac , ze są identycznie aczkolwiek Banshee jest o niebo lepsze i stad ta roznica

Maqox4_eune_103_3_logo.png

Opublikowano

Epic czyli Banshee's FMG-9 jest wyjątkowo dobry dlatego że ma celność taką że można nawet zabijać na odległość celnie.

Bodajże zwykłą broń jest nieco mniej celna i nieco mniejszy dmg ma.

Ale i tak jest wystarczająco dobra żebym ją kupił na perma.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...