Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie perki dla załogi PzKpfw VI Tiger?

KiSzOnX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U dowódcy szósty zmysł u reszty naprawa lub towarzysze broni.

@Down Hahah weź mnie nie rozśmieszaj i zamiast pisać zbędne posty pobierz wota i dowiedź się co to za gra.

Opublikowano

Kurwa fernox, żeby towarzysze działali, muszą być na wszystkich, nie możesz wtedy żarówki u dowódcy... Znawca

@topic
Bierz wszędzie towarzyszy broni, na drugi perk gaszenie i u kierowcy czystość i porządek

shoob.png

Opublikowano

up mylisz się, nie muszą być na wszystkich, to jest perk ze mozesz go tylko na 1 zalogancie miec, wiec starczy zrobic go na 4 czlonkach zalogi a na dowódcy zarówkę, ja tak na swoim mam i jakos gra mi się bosko :*

Opublikowano

Kurwa, towarzysze broni działają tylko przy wszystkich ludziach. Poczytaj sobie na Wiki.Worldoftank... Tak trudno pojąć funkcje tego perka po nazwie. DO JASNEJ CHOLERY. Pisze jak wół, że perk działa, jak zginie jedna osoba z załogi- muszą mieć perk wszyscy... -,-

Opublikowano

up mylisz się, nie muszą być na wszystkich, to jest perk ze mozesz go tylko na 1 zalogancie miec, wiec starczy zrobic go na 4 czlonkach zalogi a na dowódcy zarówkę, ja tak na swoim mam i jakos gra mi się bosko :*

Pierwsze słyszę.. masz jakieś dowody ?? ile sekund wcześniej lądowałeś ??

@Edit:

"-Towarzysze Broni - Perk

Jeśli wszyscy załoganci mają tego perka, dostają bonus do wszystkich umiejętności. Perk przestaje działać, gdy któryś z załogantów zostanie ranny. Dodaje 5% wszystkim członkom załogi (coś jak wentylacja)."

nie będę dawał linka skąd to mam bo mi warna dadzą za reklamę :)

-=-

@Up:

Spokojnie ;)

x

Opublikowano

BiA musi być u każdego aby działał.

Ja bym zaproponował takie perki:

1362993890-U7770.png

Co prawda jest to załoga z Mausa ale na E-100 zrobił bym taką samą.

76561198001815076.png
Opublikowano

U dowódcy szósty zmysł u reszty naprawa lub towarzysze broni.

@Down Hahah weź mnie nie rozśmieszaj i zamiast pisać zbędne posty pobierz wota i dowiedź się co to za gra.

Sam chyba musisz pobrac gre i sprawdzic jak ten skil dziala ;)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/100902-nowe-umiejetnosci-i-perki-w-liczbach/

Ps. 6 zmysl jako skill do Tigera ?? Powodzenia...

Tiger, to w WoT bardziej czolg wsparcia jak dla mnie, ma dobre i celne dzialo ale jest gombczasty i lyka kazdy strzal jak mlody pelikan, tak wiec osobiscie na zalogantach po naprawie wybral bym cos zwiazanego z zasiegiem widzenia, a np. celowniczy dostalby snajpera jako 2 perke

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...