Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzegam] z słabymi nerwami, nie wchodzić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JoOł Wszystkim :)

Mam strasznie głupie pytanie, ale jedziem.

U mnie w szkole, gościu nosi spodnie - zawsze z obniżonym lekko krokiem i zwężanymi na dole. Takie średnie rurki (nie są tak obcisłe). Zawsze w takich chodzi, ma chyba pierdyliard par, bo codziennie w nowych xD

I tu pytanie, znacie jakąś sieciówke, lub jakieś sklepy które takie robią. ? Bo chciałbym zakupić.. ;)

Spytanie się go nie w chodzi w grę - panujące tu "zwyczaje".. Pewnie i tak nie zrozumiecie.

Przeszukałem każdą galerię , połowę allegro i nie znalazłem interesujących mnie spodni.

<facepalm> - temat...

Opublikowano

bosh.. czlowieku myslisz ze ludzie kopuja spodnie co maja worek z tylu jakis? wystarczy ze sobie opuśćisz spodnie do połowy dupy i masz ten sam efekt uzywany przez wiekszość :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Takie są mega nie wygodne jak dla mnie... lepiej kupić zwykłe i trochę opuścić.

Z krokiem robi spodnie H&M, Cropp.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

CHUJ CI W DUPE BO JESTES PIERDOLONĄ CIOTĄ, RURKI SĄ DLA PIZD

POLECAM CI RURKI FIRMY PIZDACHUJCIPA

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

CHUJ CI W DUPE BO JESTES PIERDOLONĄ CIOTĄ, RURKI SĄ DLA PIZD

POLECAM CI RURKI FIRMY PIZDACHUJCIPA

bardziej chodzi o to jak opuśćić spodnie.. ale skoro tak wolisz to co do "chuj Ci w dupe" i tak dalej to miło mi :D Adrian jestem.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Jeden prosi o podlinkowanie do rurek, a drugi o taką fryzurę http://www.mpcforum.pl/topic/882833-q-wosy-pytanie/

Widzę, że wieczorami, to ciekawie na tym MPC. Typy spod ciemnej gwiazdy się pojawiają :ninja:

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

bosh.. czlowieku myslisz ze ludzie kopuja spodnie co maja worek z tylu jakis? wystarczy ze sobie opuśćisz spodnie do połowy dupy i masz ten sam efekt uzywany przez wiekszość :D

spodnie opuszczone do połowy dupy = gotowość do odbycia stosunku analnego

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Takie są mega nie wygodne jak dla mnie... lepiej kupić zwykłe i trochę opuścić.

Z krokiem robi spodnie H&M, Cropp.

Opuszczanie to nie to samo, wygląda się wtedy jak... Poza tym niewygodnie się chodzi.

Znam taką markę Cipo&Baxx.

To jest ten model i rodzaj portków.

http://allegro.pl/spodnie-cipo-baxx-jeans-rurki-obnizony-stan-32-32-i3057570561.html

Nie o takie mi chodzi. On ma zwykłe dzinsy, bez żadnych przetarc, chujów mujów - zwykłe dzinsy..

Opublikowano

,,[Ostrzegam] z słabymi nerwami, nie wchodzić" Kurczę no nie wiem? Czy osoby z słabymi nerwami nie wiedzą gdzie można spodnie kupić? Co do tematu kupujesz sobie byle jakie spodnie, tylko większy rozmiar i spuszczasz je na dół :) I masz spuszczone...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

,,[Ostrzegam] z słabymi nerwami, nie wchodzić" Kurczę no nie wiem? Czy osoby z słabymi nerwami nie wiedzą gdzie można spodnie kupić? Co do tematu kupujesz sobie byle jakie spodnie, tylko większy rozmiar i spuszczasz je na dół :) I masz spuszczone...

Tytuł tyczy się, do Waszego spostrzeżenia na ten temat...

Widzę że ciężko u Cb jest z zrozumieniem tekstu czytanego. ;) Może jakieś dodatkowe lekcje ?

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się...

Ja też myślę że to pedalskie i co???

Każdy ma prawo głosu i myśli co chce a wy sie kłócicie.. ogar i wracać do gimbazy.

Opublikowano

jak zobaczył bym takiego typka w mojej klasie by dawno dostał wjeby gej

Spodnie dla gejów i tyle dla

GEJÓW DLA GEJÓW KURWA !

Opublikowano

zajebie cie jak cie w tym spotkam (nie groze ani nie ostrzegam, tylko informuje)

jestes za gruby i zazdroscisz, ze ci takie spodnie na dupe nie wejda ? xDxDxDxDxDxD

Opublikowano

Ale On nie chce spuszczonych bo takie mogą spadać, moderator a logicznie nie myśli

Opublikowano

Ludzie, jesli nie macie nic madrego do powiedzenia, to po co sie wypowiadacie ..?

Swiatopoglad Wasz, jest waski i krotki. Widzicie pewnie tylko swoje „dzwony” - hhhaha. Jetem pewny, ze wiekszosc w takich chodzi.

I moge sie załozyc, ze wiekszosc pisze tak, tylko po to, zeby nie wyjsc na "pedała", lub "geja" - co dla mnie jest kompletnie chore..

Radze nabrac dystansu, a przede wszystkim kurwa, szacunku i tolerancji. Bo macie mentalnosc gimbusow, ktorzy smieja sie z kogos, kto ma dlugie włosy ;ff

Banda arogantow i hipokrytow.

P.S. Wszystkie posty nie na temat, lub wulgarne, obrazajace sa zgłaszane.

I o ile sie orientuje, na forum obowiazuje ogłada.. Co po niektorzy o tym zapominaja, nie mowiac juz o tym, ze wiekszosc nie wie co to jest.

@edit.

Jeszcze jakies sugestie dotyczace moich spodenek ? :p

Opublikowano

Ja byłem przedwczoraj w H&M (Rybnik) i jakiś koleś wychodził z przebieralni, żeby pokazać się mamie xD i miał jakieś z opuszczanym krokiem. Co prawda nie do kolan jak dodał ktoś tam na początku tematu, ale z opuszczanym. Zapytaj, czy będą mieli dostawę czegoś takiego, bo dość często H&M ma masę krojów.

Ale fajnie się czyta teksty typu "zajebie cię cioto pierdolona" tych wszystkich "fajterów" po 8 latach boksu, 4 latach samoobrony, 6 latach MMA i miliardem pobić na swoim koncie :rolleyes:

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...