Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Złodziej w Metin2 - czy mogę odzyskać EQ?

czachaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mnie ktoś okradł na PL zobaczyłem że na kompie mam keylogera i zmieniłem emaila ale i tak wszedł mi ktoś na konto i zabrał eQ moge je jakoś odzyskać

hasło też dałem nowe ;) kompa przeskanowałem teraz usunołem tego keya ale czy da rade po handlach wrócić eQ ?

Opublikowano

Nie. Jeżeli miałeś keyloggera to nie odzyskasz swojego ekwipunku - w tym wypadku nawet Support nie pomoże, ponieważ wyraźnie jest napisane (prawie w każdej grze), że sam odpowiadasz za wirusy na komputerze oraz za swoje konto. Przykro mi.

Opublikowano

Nie. Jeżeli miałeś keyloggera to nie odzyskasz swojego ekwipunku - w tym wypadku nawet Support nie pomoże, ponieważ wyraźnie jest napisane (prawie w każdej grze), że sam odpowiadasz za wirusy na komputerze oraz za swoje konto. Przykro mi.

Nie zgodzę się, jeżeli okradli go z eq wartego trochę $ tą sprawe można pokierować do policji etc . :)

Opublikowano

Nie zgodzę się, jeżeli okradli go z eq wartego trochę $ tą sprawe można pokierować do policji etc . :)

To jest Policja w Polsce. Jeżeli ekwipunek nie był warty więcej niż 150 zł to nic nie zrobią. Jeżeli ponad 150 zł to mogą ukarać grzywną jako kradzież mienia. Nic więcej - it's Poland!

Opublikowano

Dokładnie tylko na policje z tym jak miales pro eq to ja wym tego na twoim miejscu tak nie zostawil

997 i mowisz co ukradli itp ile to bylo warte zawsze mozesz lekko swirnac ze bylo wiecej warte

Sproboj moze to pomoze.

Człowieku jeśli wartość skardzionego mienia nie przekroczyła 150 złotych nie ma co tego zgłaszać bo go wyśmieją...

@Topic

Jeśli miałeś keylogera na kompie nic nie poradzisz, support Ci też nie pomoże, następnym razem uważaj co ściągasz i jakie strony przeglądasz.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Jeśli dowiedziałbyś się kto to, to mógłbyś postraszyć policja, a jeśli po prostu miałeś sporo warte eq to zgłoś na policję. Keylogger jest tak samo traktowany jak włamanie do mieszkania.

Opublikowano

Jeśli dowiedziałbyś się kto to, to mógłbyś postraszyć policja, a jeśli po prostu miałeś sporo warte eq to zgłoś na policję. Keylogger jest tak samo traktowany jak włamanie do mieszkania.

Chyba mieszkania w Simsach , boże nic nie poradzisz to tylko gra twoja sprawa co masz na komputerze policja nie interesuję się takimi rzeczami wyśmieją Cię jeżeli przyjdziesz do nich i powiesz "boże boże ukradli mi stalke wartą 500 zł pomózcie" ..

Opublikowano

Szczerze ? Nie oszukujmy się . Choćby te Eq było warte +300zł to i tak policja nic by w tej sprawie nie zrobiła.

Jeszcze do tego to z twojej winy ponieważ ściągasz podejrzane Oprogramowania etc.

Jak Auta kradną to policja niekiedy sprawcy nie może odnaleźć , to co dopiero będzie z jakimś EQ w Grze przez internet.

Welcome To Polish.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Szczerze ? Nie oszukujmy się . Choćby te Eq było warte +300zł to i tak policja nic by w tej sprawie nie zrobiła.

Jeszcze do tego to z twojej winy ponieważ ściągasz podejrzane Oprogramowania etc.

Jak Auta kradną to policja niekiedy sprawcy nie może odnaleźć , to co dopiero będzie z jakimś EQ w Grze przez internet.

Welcome To Polish.

Jeżeli ma keyloggera to może oskarzyc kogos o podeslanie zainfekowanego pliku a to juz bedzie przestępstwo.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Podsyłanie zainfekowanego pliku ? Nie da się czegoś pobrać bez swojej wiedzy ...

Za naiwność i brak czujności to wina leży bardziej po jego stronie.

Nawet jeśli by złożył pozew to i tak nie znajdą " winowajce " niema co się rozczulać i robić sobie nadziei ...

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

A

Welcome To Polish.

po IP ?

Opublikowano

A

po IP ?

To nie jest takie proste jak Ci się wydaje ...

Nie da się tak od zaraz załatwić Kogoś IP jeszcze tym bardziej że to był Keylogger...

badmeetsevil.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...