Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] Don`t Starve

papryka366

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za ?

• Tak, jestem za
    • Nie, nie jestem za

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pomysł na nowy dział na forum . Mianowicie był by to dział (w sekcji MMORPG) z gry Don`t Starve ). Dla tych co nie znają tej gry krótka informacja :

Akcja Don't Starve osadzona została w dziczy (losowo generowanej przed każdym rozpoczęciem rozgrywki), do której główny bohater - Wilson - zostaje podstępnie przeniesiony przez przebiegłego demona. Naukowiec-dżentelmen musi wykorzystać całą swą wiedzę i posiadane umiejętności, by przetrwać w tym nieprzyjaznym, pełnym groźnych bestii świecie, a także znaleźć sposób powrotu do domu.

Jest to gra stosunkowo nowa więc wielu z was mogło jej nigdy nie widzieć . Proszę o dodanie tego działu na forum ;(

Opublikowano

Hacki, boty, bugi, duże zainteresowanie? Jeżeli tak to jestem za z przychylnością na neutral bo jak widziałem gp to pomyślałem że producent chciał zrobić żart.

tak samo myślałem z Minecraftem i Terrarią.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

na NIE

1 gra nie ma multi więc jak ma być w dziale MMORPG

2 to jest gra sezonowa zagrajmerzy to wypromowali ale wszyscy o tym zaponą

3.gdyby autor umiał choć trochę skorzystać ze swojego mózgu (o ile go ma) to by się dowiedział że już była taka propozycja

1330007971-U359964.png

Opublikowano

na NIE

2 to jest gra sezonowa zagrajmerzy to wypromowali ale wszyscy o tym zaponą

A majnkraft jak zdobył taką popularność?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Własnie majnkraft na początku tez nie miał multi a połowa ludzi nakurwiało w to a teraz ma multi i więcej ludzi teraz nakurwia.Co do tematu to dodaj jakiś opis bardziej jakieś screeny filmik a nie zrobiłeś to na odpierdol.Ja jestem Neutral

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie wiem czy mogę :

RockAlone2k ;P Gierka jest fajna, co do tego że traci popularność .. Jak każda.. To że sporo ludzi dowiedziało się od "zagrajmerów" o tej grze nie oznacza że jeśli oni skończą w to grać ludzie też przestaną.. Poza tym niektórzy grali w tą grę jeszcze zanim taki Rock czy inni nakręcili z tego filmik ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

z racji tego iż jest to gra single pewnie będzie od chooya trainerów.

przykładowo film z 10 lutego.

http://www.youtube.com/watch?v=V7YtL4lOZWs

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja jestem na TAK.

1. Gra jest "nowa".

2. Jest duże nią zainteresowanie.

3. Prześledcie sobie dział Inne MMO, ciągłe zapytania o postacie itp.

Opublikowano

Chodzisz w kółko rąbiesz drzewo i zabijasz pająki.

Zajebiście ciekawa gra

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

tak samo można powiedzieć o każdej grze mmo.
Bierzesz questa bijesz x mobków, idziesz do npcta, zbierasz jakiś item, wracasz do npcta.
Biegasz od gościa do gościa.
tada, ot cała gra
równie ciekawe

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No sorry ale jednak gra single player w której chodzi o koszenie drzew i zabicie pająka raczej nie osiągnie popularności.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

No sorry ale jednak gra single player w której chodzi o koszenie drzew i zabicie pająka raczej nie osiągnie popularności.

no sorry ale majnkraft na początku także nie miał multi

z tego co pisali Twórcy gra ma dostać tryb kooperacji. ( a co za tym idzie pewnie ktoś zrobi też i serwer)

gra jest ciągle w fazie beta, więc nie widzę sensu skreślania jej, bo jest mało popularna, czy też jeszcze niema multi.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...